Şimdi Ara

İ3 540 İntel dh55tc UYGUNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm attım
  • arkadaşla anlaştık ve en az 7-8 defa telefonda konuştuk.buluşma yerine giderken bana başka arkadaşa sattığını söylediği bir sms attı ve telefonunuda kapattı.......sanıyorum arkadaş dalga geçecek yer arıyor...çok yazık.....
  • neyi ucuza kapatma olayıymış anlatta bari herkes öğrensin...sen beni arayıp ürün teklif ediyorsun ve bu saate kadar buluşa detaylarından senin akbil bulma olayına kadar hereşeyi konuşuyoruz sonrada başka arakadaşa sattım diye mesaj atacaksın.birde utanmadan ucuza kapatma diyeceksin. çok ayıp gerçekten.ne fiyat yazdıysan o fiyata anlaştık zaten nasıl ucuza kapatma olayıymış?
  • wehunger arkadaşımı tanıyorum,meneme2002 yıde ıkısıde guvenılır satıcı ve alıcılardır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda böyle konuşarak bile az çok karakterini belli ediyorsun olayı şuraya döksem kendi başın ağrır o yüzden bence uzatma

• hadi dök bakalım kim rezil olacak öğrensin herkes...
    sende yaptığının farkındasın ama neyse.her işte bir hayır vardır....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ist3 -- 5 Şubat 2013; 16:23:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benmi forumda başka arkadaşları boşver demişim?????sen beni aradın fiyatı söyledin ve diğer arkadaşada sanalpazar üzerinden teklif verdiğini söyledin,bende teklifini kabul ettim.sende ok dedin buluşalım ben getireyim dedin karşıya....
    daha 6 tane mesajın var forumda ahkam kesme bari.
    zaten bu karakterdeki bir insandanda altın olsa bedavaya almam....
  • senin gibi adamların ciğerini bilirim merak etme son yorum bu altın olsa değil sen ucuza mal olsa gene alırsın karakterin gereği.hadi işinle ilgilensen forumdasın diye kızmasınlar

• ist3 (şafak bey) sağlam adamdır sonuçta ticarettir bu ucuzu mucuzu bırakıp anlaşılmışsa başka biri 2 katı teklif verse bile satmamak gerek ticaret ahlakı bunu gerektirir
    ama satıcı da sözünü yiyip başkasına satabilir bu da o kişinin karakteriyle alakalıdır.
    tartışmadan anlaşılan budur.

Ek olarak, ist3 ile sayısız alışverişimiz olmuştur kiminde ben kiminde o zarar etmiştir karşılıklı güvene dayalı işler bunlar

Geçmiş olsun şafak abi =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akay KLC

ist3 (şafak bey) sağlam adamdır sonuçta ticarettir bu ucuzu mucuzu bırakıp anlaşılmışsa başka biri 2 katı teklif verse bile satmamak gerek ticaret ahlakı bunu gerektirir
    ama satıcı da sözünü yiyip başkasına satabilir bu da o kişinin karakteriyle alakalıdır.
    tartışmadan anlaşılan budur.

Ek olarak, ist3 ile sayısız alışverişimiz olmuştur kiminde ben kiminde o zarar etmiştir karşılıklı güvene dayalı işler bunlar

Geçmiş olsun şafak abi =)

yok be Akay sorun yok zaten bizi bilen bilir.benim kızdığım üslüp meselesi ve üste çıkma olayı.telefonda abi diye konuşan burda klavye kahramanlığı yapıyor...dediğin gibi uzatmanın manası yok.alanda satanda hayrını görsün...gereksiz polimiklere girmenin manasıda yok....ben mesajlarımı siliyorum dediğim gibi alanda satanda hayrını görsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ist3 -- 5 Şubat 2013; 16:43:05 >

• kimseye 2 katı fiyata sattığımız yok neyse olayı çirkinleştirende ben değilim ayrıca benim yerim yurdum belli klavyede dediğimizi realdede söyleriz sıkıntı değil konu boş bi hale geldi.

• MENEME2002 arkadaşımıza satılmıştır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.