Şimdi Ara

i3 550 3.2 ghz-amd x4 925 2.8 ghz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • i3 550 3.2 ghz 4 çekirdek ile amd x4 925 2.8 ghz 4 çekirdek arasında çok performans farkı varmı?
    işlemci darboğazını etkileyecek kadar fark varmıdır?
    bende gtx 560 ekran kartı var işlemcim amd 925 2.8 ghz.darboğaz yapıyor.
    i3 550 3.2 ghz takarsam bu sorunu halledebilirmiyim?

• Ben x4ü kullanırdım. Çok daha rahat OC olur.
    Zaten İ3 takacağım derseniz yeni Anakarta ihtiyacınız olur. Ama GTX560 X4de darboğaz yapmamalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrıca x4 925 çoklu çekirdek işlemlerinde daha hızlıdır ve oyunlar artık 4 çekirdek destekliyor.
    GTX560 a nasıl darboğaz yapabilir anlamadım

• neden oluyor peki sıkıntı ne olabilir?bende önceden 260 gtx vardı.crysis 2 fullde süper oynatırdı.bu kart kasıyor.bu nasıl bi saçmalık?
  • Neophron kullanıcısına yanıt
    Kardes darbogaz de yanlissin darbogaz yapmamasi gerek islemcine azicik bi o.c yap o sorun kalkar

• dostum işte orası sıkıntı ..hiç denemedim o.c.biosta neler yapcan risk nedir?işlemciyi yakmayalım.soğutu gerklimi ek..işlemci 70 leri görüyor oyun kasınca..gpu 45-48 arası..boşta 50 gibi işlemci gpu 35...yardımcı olurmusun kaptan....
  • Güzel bir format atıp en güncel sürücüler ile temiz kurulum yapmanızı öneririm. Antivirüs programı kullanıyorsanız o bile yavaşlatıyor olabilir. Bahsettiğin işlmeci stock halde bile gtx 560 a darboğaz yapmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepsi yapılmış.genede bi uyuzluk var çözemedim.hard diskle alakalı olabilir mi? yada 4 gb ram var 1333 mhz..
  • İşlemciyi stock soğutucu ile 3.2 Ghz (14x225) ye alıp 2.8 haline göre fps karşılaştırması yapmanızı öneririm fakat bu halde bile 70 C görüyorsanız sıkıntı olabilir. Zaten işlemci için en yüksek çalışma sıcaklığı 71 C olarak geçiyor. Belki ısındığı için bile kasma yapıyordur. Eski ekran kartını tekrar takıp aynı performansı alıyorsanız sorun olsa olsa gpu dadır. Hard disk ve ram lerden kolay kolay sorun çıkacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmaaarmut -- 4 Ekim 2013; 11:57:34 >
  • arakdaşlar darboğaz denilen olay işlemcinin oyunlarda %100 kullanılmasından olup o.c ile bu değeri aşağı çekme çabasıdır dimi
  • i3 gerçek 4 çekirdek deil sanal 4 çekirdekdir bilginiz olsun. yani Hyper Threading teknolojisi mevcut i3 de ama amd gerçek 4 çekirdek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.