Şimdi Ara

i3 7100 dar boğaz yaparmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • madem vatandan toplayacakmisiniz r3lerin vatana gelmesini bekleyin az.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    Bf1 oynadım şuanki pc mde bile 8gb ram ile darboğaz yaşamıyorum oyunda 6gb kullanıyor

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    Bekilyeceğimi yazmıştım zaten nezaman gelebileceğini sordum

• özbay044 kullanıcısına yanıt
    2x4 de iş görür ancak geleceği düşünürsek 2x8 almak daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victini

quote:

Orijinalden alıntı: I m amazing.. I m Batman

quote:

Orijinalden alıntı: erenfb1907

İ5 darboğaz yapmaz yanlış bilgilendirmeyin

Bf 1 de oyle yapar ki :)

Rx 560 cf ye yapıyor hocam ben de yapmaz sanıyordum faka bastım

İ5 6400 stock hizlarda yetmiyor zaten. Oc sart i5 lere.

6600k 4.5 ghz de bile yapiyor. Az once islemci ram ve anakart degisikli ile ryzena gectim. Bakalim nasil olacak

• Amazonda 3 gb 1060 285$,4gb 1050ti 155$ amazon.com .de ye ayriyeten bakabilirsiniz.islemci olarak kesinlikle ryzen 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asertyu -- 29 Temmuz 2017; 19:1:31 >
  • İntel ile geçmeniz öok normal çünkü amd işlemciler 4 ghz sınırlı olarak çıkıyorlar ve şöyle bişeyde var intellerde sadece k ibaresi olanlarda oc yapabiliyorsunuz fakat amd de hepsinde yapılabilşyor bu nedenle amd gerçekten fiyatına göre çok daha cazip r3 1300x bence i5 den iyi gibi fiyatına göre

Tek slot 8gb şimdilik yeter daha sonra takviye yapabilirim

benimde tek slot ancak 64 kişilik serverda ağlıyor sistem
    olabilir çünkü ben bf1 i orta ayarlarda full hd çözünürlükte oynuyordum sıkıntı çıkarmıyordu zaten full ayarlarda multi oyun oynamam sistemim kaldırsa bile
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    bu amazonda daha önce hiç alışveriş yapmadım sıkıntı çıkarmasından korkuyorum sipariş verme ve kargolama elimize ulaşması nasıl oluyor ordan alsam sistemi cidddi anlamda ucuza toplamış olurum etmiş olurum en azından hdd ssd ekran kartı ve ana kart için
    Bir sıkıntı olmuyor.gumruge takılma şansı yok vergisi dahil odediginiz fiyata kapıya kadar gelecek

öyle yapınca da ekran kartı kullanımı çok değişken oluyor. yani max ile min fps arası uçurum oluyor, ben sevmiyorum. güçlü bir işlemci olsa zaten yüksek fps için lowda da oynarım.
  • erenfb1907 kullanıcısına yanıt
    Cpu%80 derken? İ7 kullanımlarına benzettim biraz ama? İ5lerde cpu kullanımının %90ın altına indiği 1 AAA oyun yok yeni.

• Kullanacağınız ekran kartı GTX 1060 olacaksa hiç Ryzen 3'lere bakmayın, doğrudan Ryzen 5 1400 alın.
    Ryzen 1200 ve Ryzen 1400, işlemcinin bir yarısı kapalı çipler. Bellek kontrolcüsüne gerek kalmadan L3'ten yararlanabiliyor. Bu da gecikmeyi düşürüyor.
    1300X ve 1500X, çift taraflı zarların yarısı boş olduğu için diğer taraftaki L3 dilimleriyle temas yavaş gerçekleşiyor. Onlarda L3 yazma hızı göreceli olarak daha düşük.
    Size 1400 öneririm bu nedenle. Belleklerden kopyalama hızı tek taraf nedeniyle düşer ama L3 yazma hızı artar dört çekirdeğin de aynı L3'e yuvası olduğundan. L3 yazma+kopyalama bantgenişliklerine göre kıyaslarsak;

• R3 1300X R3 1200'den %7.8 hızlı,

• R5 1500X R3 1300X'ten %7.4 ve R3 1200'den %15.7 hızlı,

• R5 1400 ise R5 1500X'ten %6.9, 1300X'ten %14.1, R3 1200'den %23 hızlı.

Bu şartlar altında en avantajlı işlemci 1400. R5 1600 ve üstündeki işlemcilerin performansı ise katlanarak artıyor. SMT'nin en büyük faydası L3 okumayı hızlandırmaya yaraması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete Can Karahasan -- 30 Temmuz 2017; 10:54:18 >

• ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Tam olarak oyle denemez.

Ornegin fx 6300'un hic bir oyunda i3 7100'den iyi performans vermesi mumkun degildir.

Yeni mimariyi goz ardi etmemek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 30 Temmuz 2017; 11:36:52 >
    şuanki bilgisayarımın işlemcisi i7 5700 hq fena değil yani çünkü grafik yükseltsem en ufak takılmada bile oyunu katledebiliyor
  • Mete Can Karahasan kullanıcısına yanıt
    eğer öyle olursa ekran kartını rx470 veya 1050ti alırım daha sonra yükseltebilirim öbür türlü bütçemi çok aşıyor malesef
  • asertyu kullanıcısına yanıt
    Hocam peki net ordaki fiyatmı yoksa vergiside varmı burdakiyle aynı paraya gelmesin

Amazon fiyatlarına vergi dahil cikmaz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.