Yahu iyi hoşta TuruncuSakal hariç diğerleri işlemciyi önermiş, adamın ekran kartı sürünüyor resmen.Bence işlemciyi düşündüğün kadar ekran kartını da düşün, R9 280 gibi bir model düşün hiç değilse.
Concerve
kullanıcısına yanıt
Evet usta sen ben öyle düşünürüz ama kişinin bütçesini dikkate almamız lazım. Bütçesi i5 4440'a anca yetiyor 470tl'ye ve ben düşük turbo hızına sahip o işlemci yerine 30tl daha koymasını öneriyorum +400mhz fark için falan. Sonra sen geliyorsun yok +120tl'ye i5 4670k varken başkası alınmaz diyorsun. Sonra başka bir abim geliyor diyor e i7 4790 al uzun ömürlü olur herşeyine yeter diyor +150tl o da arttırıyor. Mutlu son
Arkadaş oc ile işi var mı, bütçesi nedir ne değildir bilip bilmeden bize burada atıp tutmak kolay. Karar onun. Bana kalsa sıfır işlemciye para vermem zaten.
highwaltage arkadaşıma katılıyorum en fazla 20 30 tl arttirilabilir fiyatlar. her parçaya 100 150 daha fazla verebilsem ztn bu kdr ince mhz hesapları yapmayız dimi
İ3ler çift çekirdekli, i5 ler 4 çekirdekli. Çekirdek sayısının önemi yoktur fakat bu kural 4 çekirdekten sonra geçerli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme