4 ile 170 vuran 6 ile neler yapar. O degilde o 170 ler de bir dizel nasıl benzinli arabaya fark attı. O kısım bitirdi beni ;)
Dostum Kia dan ümidi kestin sanırım bir ara ceed e çaaaat yaptırmıştın.. Bence de İ30 daha kaliteli ceed den.. Hayırlı olsun..
Ohoo neredesin sen ya, özlettin kendini. Senden sonra vitesi 4'e çat diye atabilen göremedim şu alemde, büyük adamsın.
uyurken üstün açık kalmış düpedüz kabus görmüşsün sen scirocco dan sonrasını okumadım adam roccoyla i30 karşılaştırıyo
quote:Orijinalden alıntı: amadeus99 sonra hırsla dudaklarına yapıştım, bedenlerimiz tirtir titrerken.... sacmalama istersen.
quote:Orijinalden alıntı: sinoplu vitesi çatt diye 4 de attığını yazdıktan sonra nicke baktım ve bastım kahkahayı aynn..
Bende nerede yazdınız diye arıyordum ki buldum, yine çaaatttt diye 4 e takmışsınız, Güney koreli araçlar sizden çok çekiyor
quote:Orijinalden alıntı: Kinglbj23 Bende nerede yazdınız diye arıyordum ki buldum, yine çaaatttt diye 4 e takmışsınız, Güney koreli araçlar sizden çok çekiyor Şanzıman bi gün elinde kalcak ya hayırlısı