fiyat indirmek için 12400f + B660 yongalı anakart ile bütçeyi hiç zorlamazsın oyunlarda Core İ5-12400, Core İ7-12700K'nın / Core i9-12900K'nın performansının ~ % 85'ini sunar. (~1/2 ve ~1/3 fiyatına) G-sync monitörler çok pahalı ekran kartını amd yapabilirsin 2K da 144Hzmonitör ideal |
i5 12600kf + Msı ventus 3070 ti 37k lik sistem kurdum sizce nasil? (2. sayfa)
-
-
Tesekkurler hocam anakart konusunda kunfu hoca en alt seviye olarak bu karti onermis ondan yazdim buraya kasa konusunda mesh yapida ve msi mag tarzi bir kasa daha ucuza maal.olcak gibi kasadan feragat edicem en minimum onu tutuyorum higt powerde kullanan kisiler memnun kalmis emsallerine gore tam.fiyat performans gibi monitorde buyuk seviyorum oyun oynarken genelde uzaktandan pes fifa tarzi oyun oynuyorum geri kalan vakit fps ve film diziye kaliyor daha cok tv gibi kullanacagim icib buyuk tercih etmeye calistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu 12.nesil.konusunda nedense herkes z690 ve k islemci iyi olur diyorlar overclock ilerde ciddi anlamda yapabilirim ama suan icin yapmicam gibi surekli sistem degistiren biri degilim ama en azindan parcalar sabit oc kullanma sansim olabilir.
teknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Aerocool NightHawk Duo Cam Yan Panel 2x20cm Ön, 1x12cm Arka ARGB Adreslenebilir Duo RGB Fanlı 3.0 Pencereli Oyuncu Kasası - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/donanim/pc-kasa/aerocool-nighthawk-duo-cam-yan-panel-2x20cm-on-1x12cm-arka-argb-adreslenebilir-duo-rgb-fanli-3-0-pencereli-oyuncu-kasasi.htmlteknobiyotik.com / teknoloji sevenlerin ilacı...Silverstone DA850 850W 80+ GOLD Tam Modüler Güç Kaynağı (SST-DA850-G) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotikhttps://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/silverstone-da850-850w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-sst-da850-g.html
-
Bu sistemi kurabilirsem sizden overclock tavsiyesi bonus olarak almam lazim 😊👍 canavar olur
Birde bu modeli varmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun755 -- 30 Mart 2022; 20:54:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam suansa vatanda
ASUS RADEON TUF RX 6900 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256Bit
18k sizce eş deger performans rtx nedir ona gore almak istiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekran kartlarının perf sıralaması için
-
Harikasin hocam suanda ki dusuncem 2k qhd oyun oynamak
Bu sepeble islemcim baslarda overclockla omrunu kisaltmadan kullanmak daha sonrada overclock yapip kullanmak
Bu sebepten
i7 12700kf ve hava sogutma ile baslamak
Ekran kartinida 3080 veya 6900xt yapmak sizce nasil ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun755 -- 31 Mart 2022; 18:53:40 >
Nvidia GeForce RTX 3080 veya
AMD Radeon RX 6800 XT
alabilirsin
para sorunu yoksa en iyisi 3080 Tİ
6900 ve 3090 lar aşırı pahalı
ASUS RADEON TUF RX 6900 XT GAMING OC 16GB GDDR6 256Bit 18k hocam suanda ondan kafam karisti
Linkini verirmisin
Vatanin sitesinde tukendi ama itopyada mevcut suanda
www.itopya.comASUS TUF GAMING Radeon RX 6900 XT OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Karti| ITOPYA.COMhttps://www.itopya.com/asus-tuf-gaming-radeon-rx-6900-xt-oc-16gb-gddr6-256-bit-ekran-karti_u12114
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
bilmiyorum 25000 tl lik kart
nasıl 18000 tl oluyor
indirimli olduğu da yazmıyor
Vallaha ustad asus yuzde 25 indirim yapicam tum kartlarda dedi. Amazon bahar kampanyasi geliyor. Vatan koydu ilk sonra itopya. Burda iki ihtimal var ya stok eritiyorlar olasi bir dusus icin yada bu sekilde siparis verdirip gelen parayi kullanip sonrada gonderim yapmayarak siparis iptal yapicaklar. Vatan isin icinde olmasa ikinci seneryo derdim ama daha gecende 3080 17.5k gordu sence bu fiyat dip mi ?
Hocam yanlış alıntı oldu ama bir soru olacak . Hep 12400f ve b660 anakart yazmışsınız . Benimde bu konu hakkında bir sorum var . 3600mhz ramler bu anakart ve işlemci ile verimli çalışır mı ? Araştırma yaptım ama birşey bulamadım açıkçası . Yoksa z690 DDR5 ve giriş seviye ramler ile sonradan yuksetmek için bir sistem mi toplamalı . Ben yine 1080 hocam büyük yemin ettim daha yüksek çözünürlüklere gecemem :)quote:
Orijinalden alıntı: Münebbihbilmiyorum 25000 tl lik kart
nasıl 18000 tl oluyor
indirimli olduğu da yazmıyor
Hocam bende cok dusundum ama ddr5 kurmak istedim performans olarak evet suanda bir fark yok ama ilerleyen zamanda ddr5 gelistiginde yeni ddr5 alip sistemi devam ettirmw sansim olacak ama benim sistemi baya astim ben 3080 ve 12700kf ye ciktim ust duzey birsey kurmak icin baya fedakarlik yapicam sizin butcenize gore karar vermeniz daha mantikli olur diger hususu murebbih hocam daha iyi cevaplar
Sistemin son hali ne oldu Hocam?
-
i7 12700kf + articfreez 34 lga kit dahil
5.750+750
Msi pro z690 A wifi 6e ddr5
4.000
Xpg 5200mhz cl38 16gb ram
2.350
3080 gainward phonix 12gb
18.500
1tb 3500. 2400 m2 ssd
1.400
Aercool airhawk duo kasa
800
Higt power 80+ gold 750w
1350
Moster aryond A32 gsync 165hz qhd 1ms monitor
4.500
Nerdeyse cogu parcayi kafamda tamamladim ama ekran kartini bu fiyata kacirdim tekrar kovaliyorum alir almaz diger parcalarida temin edicem. Ekran kartini almadan sistemi almak istemiyorum. Amazonda satan biri var ara ara ama tr de denk getirmek icin bakiniyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun755 -- 8 Nisan 2022; 7:36:28 >
Kasa nin önü mesh olan modeli ni alin. Önü cam olan kasa tercih etmeyin. Daha ucuz bulursaniz hazir makinalara da bakin derim
Tesekurler yazdigim model onu mesh kasa iki buyuk fan var deviri dusukte bile guzel sogutuyor diyorlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X