Şimdi Ara

i5 2500 & p8h67 ml oc yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 yıl önce topladığım sistemime oc yapmak istiyorum.ama biraz araştırdm anakart ve işlemci oc ye uygn değilmiş.
    onceden hiç oc yapmadım acemiyim biraz deneyim kazanmak istiyorum.yeni sistem alıcak butce yok malesef.elimde olanlarla bişeyler yapmak istyorm.
    noctua d14 soğutucum var.bi şekilde oc yapabilirmiym?? .bu konuda yardımcı olursanız sevirim

• Malesef i5 2500 ün çarpanları kilitlidir açık değildir bu neden le OC ye uygun deiller ...i5 2500k serisi olsaydı Çok esnek ayar yapma imkanınız olurdu tani anakartınızda oonemli o anakartla pek cıkamayabilişrsiniz ...Örneğin bende sizdeki kartın ust modellerinden olan p8p67 deluxe modeli var ve i5 2500k 4.7 ghz de stabil kulanıyorum....Yani sonuc olarak anakartınızın transistor yapısıda OC ye musayit olmalı ...Bir daha ki system toplamanızı bu kriterlere uyarak toplamanız yararınıza olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 21 Temmuz 2013; 1:04:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat.gel

Malesef i5 2500 ün çarpanları kilitlidir açık değildir bu neden le OC ye uygun deiller ...i5 2500k serisi olsaydı Çok esnek ayar yapma imkanınız olurdu tani anakartınızda oonemli o anakartla pek cıkamayabilişrsiniz ...Örneğin bende sizdeki kartın ust modellerinden olan p8p67 deluxe modeli var ve i5 2500k 4.7 ghz de stabil kulanıyorum....Yani sonuc olarak anakartınızın transistor yapısıda OC ye musayit olmalı ...Bir daha ki system toplamanızı bu kriterlere uyarak toplamanız yararınıza olacaktır.

yani hiç bir şekilde olmuyo neyse sağlık olsun.pc yi toplarken oc yapmam diye düşünüyodum oyüzden oc özelliklerini göz önünde blundurmamıştım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.