Şimdi Ara

İ5 2500K-Asrock Fatality Pro overclock sorunu ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar.Anakartın arkasındaki cmos tuşuna bastıktan sonra biostaki bazı ayarları kaybettim ve ne yaptırsam geri getiremedim.İşlemciyi 3700 mhz üstüne çıkartamıyorum otomatik kendisini 3700 e sabitliyor.Xmp profil ayarı kayboldu manuel girsemde 1333 mhz de çalışıyor ramler.Fotoğraflarla belirtmeye çalıştım.Bilgisayara ihtiyacım olduğundan çizgi elektroniğede göndermekten yana değilim.Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Bios pilini çıkarip bios resetlemeyi denedinizmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overlord7134

Bios pilini çıkarip bios resetlemeyi denedinizmi?

Denedim hocam bir değişiklik olmadı.
  • Garanti göndermen gerekli ozaman yapicak bişi yok
  • Up
  • bikaç hafta önce asrock z77 extreme 1155 anakartta başıma geldi anakartı satıp kurtuldum denemedigim şey kalmamıştı hatta bios editleyip öyle flashlamayı dahil denedim kabul etmedi anakart bios chip i hasar görmüş muhtemelen çünkü bende baktıgımda bendeki cpu soketinde en ufak sorun yoktu aynı anakartın bozugundan bulup bios chip ini degişebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSKNKSVR -- 10 Aralık 2015; 13:21:02 >
  • Biosu sıfırdan kurmak çözüm olarak gösterilmiş yabancı forumlarda bios programmer ile.Usb bellekten kendimiz yapamaz mıyız acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bjorn Lodbrok

Biosu sıfırdan kurmak çözüm olarak gösterilmiş yabancı forumlarda bios programmer ile.Usb bellekten kendimiz yapamaz mıyız acaba.

ben denedim pc dondu olmadı ama dene yinede.
    en mantıklısı makul bir fiyata satıp yeni kart almak.ben extreme pro 3 100tl ye sattım sorununu belirterek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSKNKSVR -- 10 Aralık 2015; 13:59:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.