Şimdi Ara

İ5 2500K Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İ5 2500K işlemcim var. CPU-Z programından işlemcinin çalıştığı frekans 1.6 GHZ olarak görünüyor. Normali böylemidir yoksa bir sorunmu var.Anakartım Asus P67 Rev 3.1.

• normalde 16-33 arası işlemci çarpanı . dolayısıyla 16 çarpana düşünce 16x100=1.6 ghz olarak görüyorsunuz . yük altında da bir bakın geri 3.3 değerine gelecektir işlem yapmadığınız zaman otomatik saat hızını düşürerek tasarruf yapıyor işlemci
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

normalde 16-33 arası işlemci çarpanı . dolayısıyla 16 çarpana düşünce 16x100=1.6 ghz olarak görüyorsunuz . yük altında da bir bakın geri 3.3 değerine gelecektir işlem yapmadığınız zaman otomatik saat hızını düşürerek tasarruf yapıyor işlemci

Çok teşekkür ederim.
  • Intel'in ceplerinizi işlemci alırken yakıyorum fakat faturanızı biraz daha aza indirmek için gelişitirdiğim dediği teknoloji hocam o :D Cavalier-G hocam çok iyi açıklamış onun dediği doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zhee

Intel'in ceplerinizi işlemci alırken yakıyorum fakat faturanızı biraz daha aza indirmek için gelişitirdiğim dediği teknoloji hocam o :D Cavalier-G hocam çok iyi açıklamış onun dediği doğrusu.

Tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Intel'in ceplerinizi işlemci alırken yakıyorum fakat faturanızı biraz daha aza indirmek için gelişitirdiğim dediği teknoloji hocam o :D Cavalier-G hocam çok iyi açıklamış onun dediği doğrusu.

hocam Allah da seni güldürsün çok güzel özetlemişsin vallahi
  • quote:

Saolasın hocam arada bir gülmek lazım hep forumda teknoloji teknoloji olmuyor
  • quote:

quote:

Saolasın hocam arada bir gülmek lazım hep forumda teknoloji teknoloji olmuyor

hocam bu arada gözümden kaçmadı level10 arıyormuşsun , bulduğun an hafx e talip olabilirim aklında olsun

• quote:

hocam bu arada gözümden kaçmadı level10 arıyormuşsun , bulduğun an hafx e talip olabilirim aklında olsun

HAF-X gitti hocam ya geçenki ilan açtığımda rezerveydi zaten birisine kapora bırakmıştı ürün satıldı :) Başka bir alışverişte görüşeceğiz artık fakat bi arkadaş satıyor forumda 350 TL'ye 300e alabilirsen çok iyi fazlasını verme derim.
  • quote:

HAF-X gitti hocam ya geçenki ilan açtığımda rezerveydi zaten birisine kapora bırakmıştı ürün satıldı :) Başka bir alışverişte görüşeceğiz artık fakat bi arkadaş satıyor forumda 350 TL'ye 300e alabilirsen çok iyi fazlasını verme derim.

kısmet hocam bakalım valla , 300 olması gereken fiyat aslında daha kargosu var malum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.