Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 İ5 3450- MSI Z77-A G45 - Kingston Fury 4*2gb DDR3 Satın Al 6 Haziran 2022 08:45 1 1 İ5 3450- MSI Z77-A G45 - Kingston Fury 4*2gb DDR3 Anakart-İşlemci-RAM-İşlemci Soğutucusunu set olarak satmak istiyorum.?İşlemci: Intel Core i5 3450 3,6 Ghz + Stock FANAnakart: MSI Z77-A G45 Military Class IIIRam: Kingston Fury 4x2 8 GB DDR3 SoğutuculuGüncel oyunları sorunsuz olarak oynatıyorum (Rx 570 ekran kartım ile, o satılık değildir.)Hiç Overclock ( Hız Aşırtma) yapılmadı, çok temiz kullanılmıştır. Sürekli toz ve termal macun bakımları yapıldı.Sistem güncellediğim için satıyorum, tüm parçalardan çok çok memnunum. Çalışan sistem olduğu için fotoğraf ekleyemedim ama talep edene canlı video atabilirim.Hiçbir sorunları yok, arıza olmadı, tamir görmediler.Kayseri içi elden görüp alabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1650 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Turkcell Platinum ve Platinum Black Kodları Burada [SATILDI] Vakko 10.000 TL Gift Card --> Uygun Fiyata Verilecektir [SATILDI] Logitech X540 5+1 Ses Sistemi + 3 Ek Uydu Hoparlör + 2 Hoparlör Ayağı [SATILDI] Satılık 2097 Bolbol Puan