Şimdi Ara

i5 3470 ve byte ga-h77m-d3h li sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler gigabyte ga-h77m-d3h ve i5 3470 li bi kasa var elimde. gforce 1050ti li sistem toplayacagım.
    normalde asus 110m-d ve g4560 li sistem bakıyodum ancak arkadaşın elinde bunlar fazlalık oldugu için bunları değerlendirmeyi düşünüyorum.

Bu anakart ve işlemci benim baktıgım sisteme göre ne kadar eksik kalır. bilgi verebilecek olan varmı.

• Güzel sistem 3470 gtx1050ti rahat karşılar.

G4560lı sistemden performans olarak eksik kalır yönü olmaz hatta fazlası olur.

(ddr4ramler hariç tabi onlarında oyun performansına etkisi çok azdır.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 3 Ağustos 2017; 0:24:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle elinizdeki leri değerlendirmek daha ekonomik olur. Yeni nesil ekran kartlarının eski anakartlar da çalışmama problemi cok nadir de olsa var sıfır ekran karti almadan once kesinlikle deneyin direk bu bunda çalışır deyip almayin ben denedim almadan once hd6670 çalışıyor ancak rx 460 çalışmıyor 3 tane bios attim düzelmedi ankart modlei h61m ds2 sizin anakart daha iyi umarım bi sıkıntı olmaz

• Verdiğiniz bilgiler için sağolun.
  • i5 3470 ,g4560 lı sistemle aynı yer yer birkaç fps daha fazla alır. bizzat denemiştim gayet iş görür ve kullanılır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar son olarak bu sisteme kasa ve psu önerebilirmisiniz. Şimdilik ben ;

Aerocool Kcas 600 w 80+ psu

Dark Woofer 2x12 fan kasa

Düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GIGABYTE GA-H61M-DS2 ile i3 2120 ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.