Bildirim
i5 3570K OC
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Takip -
ne istiyosun tam olarak hocam anlamadım ben. "manuel olarak nası 4.5 ghz a çıkaracam?" soru bu galiba :)
anakartın da sıkıntı yok soğutucu olduğu sürece problem yaratmaz. youtube a anakartını yazıp cpu overclock yazarsan izleyerek aynılarını yaparak çok rahat o.c yapabilirsin. gayet kullanışlı bi menüsü var o anakartın anlaması zor değil. terimleri anlamassan onları sorabilirsin. daha çok uğraşman gereken şeyler ratio ve vcore olacak. vcore da 1.25 i geçme bence 1.25 yapıp ratio yu 45 yap. stabil olacaktır muhtemelen. her stabilite yakaladığında vcore u bi kademe daha düşür. 1.24 e çek bide öle dene. en düşük vcore da stabiliteyi yakalıcan. ayarlaman gereken bir iki tane daha ayar var bios da onları tam ezbere hatırlamadıgım için yazamıyorum. youtube dan dedigim gibi anakartının ismini yazarsan o ayarları da görebilirsin. bu arada vcore u belirlerken fixed ve offset diye seçeneklerin olacak. offsetin voltajın değişeceği aralık değeri gibi düşün. ve o.c yaparken offseti kullanmanı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X