Şimdi Ara

İ5 3570k Overclock yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İ5 3570k Overclock yardım İ5 3570k Overclock yardım İ5 3570k Overclock yardımArkadaşlar ilk defa overclok yapıyorum internetten araştırdığım voltaj değerlerinde yaptım sonuç bu.Voltajı artırmalı mıyım?3.40 ghz-4.30 ghz yazıyor bunun sebebi nedir?Önerieriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanmercan1 -- 9 Şubat 2015; 17:48:00 >

• Daha bilgili arkadaşlar bakarsa daha iyi olur.
  • 3570k oc potansiyeli degiskendir.kodunu nette arattirarak ort bir sonuc bulabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    3.40 - 4.30 GHz yazma sebebi; işlemcinizin stok yani normal hızının 3.40 olması ve overclock ile 4.30 GHz'e çıkardığınız için de bu değer yazmakta. Bios'tan Turbo ve EIST gibi özellikleri kapatın. CPUID limitini de kapalı tutun. Çeşitli güç tasarrufu modları varsa onları da devre dışı bırakın ki daha stabil bir overclock yapma fırsatınız olsun. Ayrıca 4.3 GHz için vermiş olduğunuz voltaj baya bi fazla gibi. Deneme-yanılma yoluyla her seferinde 0.10mV inerek daha düşük ve belki de daha stabil değerlere ulaşabilirsiniz.
  • 1. 255 ile yaptığım prime testinde 10 dk sonra pc restlendi sıcaklık 74 dereceleri gördü sizce voltajı azaltmalımıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okanmercan1 kullanıcısına yanıt
    Sanırım işlemci biraz takoz. 1.280mV dener misin?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.