Şimdi Ara

i5 3570k sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şuan elimde i5 3570k var sitem olarak kullandığım i7 2600 k ve z68 gd 55 g3 anakartım var ikisini kullanırken sıkıntı yok fakat 3570k yı taktığımda bilgisayar kendi kendini resetleyip duruyor ve ekrana görüntü vermiyor... elimde birde gigabyte p61A d3 anakart var iki işlmciyi buna taktığımda görüntü geliyor fakat mach extrm ssdyi biosta görmesine rağmen sistem kurulumunda görmüyor nedndir bilemedim ve ekran kartımı çıkarttığımda i7 2600 k 97 derece seviyelerine geldi konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnfx -- 13 Haziran 2012; 2:17:52 >

• bugün doğum günüm bir el atın şu garibe :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dawnfx

bugün doğum günüm bir el atın şu garibe :)

Öncelikle doğumgününüz kutlu olsun
    Anakartların son bios güncellemelerini yaptınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerokeso

quote:

bugün doğum günüm bir el atın şu garibe :)

Öncelikle doğumgününüz kutlu olsun
    Anakartların son bios güncellemelerini yaptınız mı?

evet iki anakartinda bioslari en guncel olanlari tesekkur ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dawnfx -- 13 Haziran 2012; 11:55:28 >
  • quote:

arkadaşlar şuan elimde i5 3570k var sitem olarak kullandığım i7 2600 k ve z68 gd 55 g3 anakartım var ikisini kullanırken sıkıntı yok fakat 3570k yı taktığımda bilgisayar kendi kendini resetleyip duruyor ve ekrana görüntü vermiyor... elimde birde gigabyte p61A d3 anakart var iki işlmciyi buna taktığımda görüntü geliyor fakat mach extrm ssdyi biosta görmesine rağmen sistem kurulumunda görmüyor nedndir bilemedim ve ekran kartımı çıkarttığımda i7 2600 k 97 derece seviyelerine geldi konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim...

ustam ayni sorun basima geldide sorunu nasil cozdun acaba i5 3570k gd55 anakart surekli reset atiyor
  • Malesef daha cozulemedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

Malesef daha cozulemedi

sizdede mi ayni sorun var
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Orijinalden alıntı: bthunv

Malesef daha cozulemedi

sizdede mi ayni sorun var

Alıntıları Göster
    http://www.msi.com/product/mb/Z68A-GD55--G3-.html#/?div=BIOS

Bios versiyonu şu linkteki gibimidir ? 25.6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 9 Aralık 2012; 23:42:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MyCoDeR

ustam anakarti bu gun sifir aldim biosu gormek nasip olmadi
  • quote:

quote:

Ben konu sahibi için yazmıştım ama siz yeni aldıysanız aldığınız yerle görüşün fazla vakit geçmeden bire bir değişim isteyin.

• quote:

quote:

quote:

Ben konu sahibi için yazmıştım ama siz yeni aldıysanız aldığınız yerle görüşün fazla vakit geçmeden bire bir değişim isteyin.

arkadaslar ben dun vatandan sifir z68 gd55 g3 anakart aldim ve 3570k yi calistirmiyor ben bu anakarti iade etmek istiyorum sonucta 22nm calistiriyor diye satiliyor ama arka aynanin ve sata kablosunun posetini acmak icin yirtmistim ve bir kac reklam yapistirma etiketi vardi onlari attim bana bu yuzden iadede sorun cikarirlar mi

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar ben dun vatandan sifir z68 gd55 g3 anakart aldim ve 3570k yi calistirmiyor ben bu anakarti iade etmek istiyorum sonucta 22nm calistiriyor diye satiliyor ama arka aynanin ve sata kablosunun posetini acmak icin yirtmistim ve bir kac reklam yapistirma etiketi vardi onlari attim bana bu yuzden iadede sorun cikarirlar mi

Alıntıları Göster
    sorun çıkmaz ama o anakart aslında iyi bir anakart ve son bios ile i5 3570K kesin çalıştırması lazım.
    bios versiyonu nedir şu an?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

sorun çıkmaz ama o anakart aslında iyi bir anakart ve son bios ile i5 3570K kesin çalıştırması lazım.

ustam bios ekranına gelemiyorumki açılıyo reset atıyo bunu kendi kendine sürekli tekrarlıyor

bende kartın cazibesine kapıldım zaten ama konuyu açan arkadaş bioslada çözememiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 10 Aralık 2012; 8:55:33 >
  • quote:

quote:

ustam bios ekranına gelemiyorumki açılıyo reset atıyo bunu kendi kendine sürekli tekrarlıyor

bende kartın cazibesine kapıldım zaten ama konuyu açan arkadaş bioslada çözememiş

Alıntıları Göster
    anakartta bios sıfırlama tuşu olacaktı, onu denedin mi?
    hangi çıkıştan görüntü almak istiyorsun, kablo nereye bağlı?
    işlemcini düzgün takılı olduğuna eminmisin?
    normalde her türlü şartta biosa girebilmen lazım, ramleri de kontrol et.
    sanki yerinde tam oturmayan bir bileşen var gibime geliyor.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_67912419/tm.htm

sorun başkalarınında başına gelmiş

anakart işlemciyi tanımıyor açıyo tık reset atıyor ramleri tek tek denedim pili çıkardım bekleyip taktım bios switch i denedim sonuç hep aynı hddsiz denedim ramsiz denedim

• quote:

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_67912419/tm.htm

sorun başkalarınında başına gelmiş

anakart işlemciyi tanımıyor açıyo tık reset atıyor ramleri tek tek denedim pili çıkardım bekleyip taktım bios switch i denedim sonuç hep aynı hddsiz denedim ramsiz denedim

Alıntıları Göster
    gerçekten çok ilginç bir durum, yani Vatan elindeki Z68'leri ucuza elden çıkarıyor ama bunların da hepsi sorunlu olamaz ki.
    neticede bios güncellemesi ile P67A anakartlar dahi 22nm işlemci destekliyor, Z68 neden desteklemesin.

iki seçenek var bu durumda, ya i5 2500 tarzı bir işlemci ile biosu güncellemek ya da iade etmek.

• quote:

gerçekten çok ilginç bir durum, yani Vatan elindeki Z68'leri ucuza elden çıkarıyor ama bunların da hepsi sorunlu olamaz ki.
    neticede bios güncellemesi ile P67A anakartlar dahi 22nm işlemci destekliyor, Z68 neden desteklemesin.

iki seçenek var bu durumda, ya i5 2500 tarzı bir işlemci ile biosu güncellemek ya da iade etmek.

riske girmek istemiyorum sonradan elimde kalabilir en iyisi ben iade edeyim

240 tl ye kadar önerebileceğin iyi bir anakart varmı

sorunsuz

• quote:

quote:

riske girmek istemiyorum sonradan elimde kalabilir en iyisi ben iade edeyim

240 tl ye kadar önerebileceğin iyi bir anakart varmı

sorunsuz

Alıntıları Göster
    valla sorunsuzluk bu günlerde epey bir sorun olmaya başladı, her ürünle mutlaka sorun yaşayan oluyor.
    ben şahsen bugüne kadar hiç bir kullandığım anakart ile sorun yaşamadım, ne AMD ne de Intel.

şu an i5 3570K ile MSI Z77A-GD55 kullanıyorum ve çok memnunum, herşey takar takmaz sorunsuz çalıştı.
    ben 2. el aldım ama Vatan hafta sonu indirimi ile 270TL civarı almak mümkün ve bence değer.
    tabii Z77A-GD43 de fena seçim olmaz aslında, Asus ve Gigabyte'ın da muadili kartları iyidir.

az çok fiyat farkı var bunu dışında özellikleri aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 10 Aralık 2012; 9:34:20 >

• quote:

valla sorunsuzluk bu günlerde epey bir sorun olmaya başladı, her ürünle mutlaka sorun yaşayan oluyor.
    ben şahsen bugüne kadar hiç bir kullandığım anakart ile sorun yaşamadım, ne AMD ne de Intel.

şu an i5 3570K ile MSI Z77A-GD55 kullanıyorum ve çok memnunum, herşey takar takmaz sorunsuz çalıştı.
    ben 2. el aldım ama Vatan hafta sonu indirimi ile 270TL civarı almak mümkün ve bence değer.
    tabii Z77A-GD43 de fena seçim olmaz aslında, Asus ve Gigabyte'ın da muadili kartları iyidir.

saol ustam umarım iadede sorun çıkarmazlar

• quote:

quote:

saol ustam umarım iadede sorun çıkarmazlar

Alıntıları Göster
    ıvy bridge işlemciye z77 yakısır :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.