Şimdi Ara

i5 4590-gtx 1070 darboğaz ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    sistem değiştirmem 2k çözünğrlükte ciddi problem oalcağını sanmıyorum.
  • jeseskane kullanıcısına yanıt
    Monitörünün 4k olduğunu görmemiştim, 2k veya 4k'da i3 6100'ün bile gideri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanmıyorum
  • Az da olsa yapar ama seni etkilemez, anlamazsın bile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4,2 ghz de bile yeterli gelir taş gibi işlemci o.
  • gtx 1070 almaktan vazgeçtim gibi ben 1600 tl bandında bekliyordum fakat kart beklediğimin çok üzerinde bir fiyatla satışa çıktı gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

i5 4590 gtx 1070 e darboğaz yaparmı arkadaşlar ?

darboğaz olacaktır.
    olmaz diyen seni dolandırtmaya çalışıyor olabilir.
    sorun olurmu ? fazla olmaz. onun yerine gtx 1050 falan çıkarsa daha mantıklı olur.
    yada rx 480 falan bakın.
    illa yeni ekran kartı alacam diye tokatlanmayın.
  • Açıkdünya oyunlarında kesinlikle tam performans kullananmazsın, yani olması gerekenden düşük FPS ler alırsın, misal ben 3570k@4.2ghz ile gtx 960 kullanıyorum, gta V, dying light, assasin's serilerinde, T Witcher 3 ve Shadow.O.M. gibi oyunlarda (ki başka oyunlarda illaki vardır misal thief gibi) bu işlemcinn bu kartı besleyemediğini bizzat gözlemliyorum, sendeki işlemci öyle çok fazla o.c de olamayan bir model.

Burada bnm işlemcim ile i5 4670k karşılaştırması var ve sndeki işlemci daha düşük seviyede : http://ocaholic.ch/modules/smartsection/item.php?itemid=1087&page=4

Esas durum şu anda bulamadığım bir karşılaştırmada i5 3570k 4.5ghz hızındayken neredeyse bütün oyunlarda stok hızda çalışan bir i7 3770 performansına dahi erişememesi, i7 işlemcilerde HTT kapatıldığında dahi yüksek perrformans sergilemesi durumuda ortada bunn sebebide i7 lerin yüksek önbellek kapasitesi v.s.
    Dolayısıyla ne i5 2500k ne 3570k, 4670k nede 4690k nın 4.5 ghz seviyesinde dahi açıkdünya oyunlarında 960 ı dahi tam olrk besleyememesi gibi bir durumu varken sendeki işlemcinn (en azından açıkdünya oyunları için konuşalım) 1070 gibi, genel olrk 980TI performansı (hatta biraz üzeri denebilir) sergileyen bir kartı besleyebilmesi imkansız, tabi bu bnm kendi görüşüm.

C den sonraki değer GPU kullanımı.

Buda daha eski bir videom işlemci yine 3570k 4.2ghz de ve kart gtx 760, ACS deki işlemci çekirdeklerinn kullanımını göstermek için çekmiştim ama bu kartlada yukarıdaki saydığım oyunlardaki durum yine farklı değildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: jeseskane

zaten 4k monitörüm var 2k da kulanırım genellikle 60 fps takıntımda yok 35 fps nın altına düşmedikten sonra sıkıntı yok benim için.

Hem 2k hem 35-40 fps idare eder dersen problem yaşaman zor değiştirmene gerek yok bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 11 Haziran 2016; 3:34:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.