Bildirim
i5 4590 + msi h97 gaming 3
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
selamlar.600 verebilirim -
üzgünüm pm atamayacağım. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
ederi bu hocam.kur yüksek diye fiyat şişiriyorsunuz -
fiyat şişirme durumu yok. kur düşük olsaydı, ben de yeni işlemcimi daha ucuza alacak olurdum. bu da daha ucuza giderdi. bu durum gayet doğal herhalde. ______________________________
-
900 liraya 0 dan da 2.elden de ddr4 sistem toplanır.iyi satışlar -
güle güle kullanın hocam. ______________________________
-
Mantığın saçmalığına bak.Kur yüksek diye şişirmişmiş.Oldu canım adam 2010a göre yazsın istersen daha düşüktü.Tabiki piyasa kuruna göre yazacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: rappergkb
Mantığın saçmalığına bak.Kur yüksek diye şişirmişmiş.Oldu canım adam 2010a göre yazsın istersen daha düşüktü.Tabiki piyasa kuruna göre yazacak.
Ne anlamı kaldı tabikide zamanın kuruna göre yazıcak o zaman adam gider 900 az aha koyar en yeni işlemcili i5 alır veya ryZen alır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
160tl g930 kulaklık satın almıştım. şuan ederi 80-100 tl filan senin mantığına göre. ______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X