Şimdi Ara

i5 4670k , 99 derece (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tersol

Virüste olsa o sıcaklığa gerçekten çıkabildiyse o işlemci sıkıntı var soğutma sisteminde demektir. Tamam yaz ayları falan ama 99 derece diye okuyunca istemsizce ohaaa dedim. bu işlemciler 22nm ve max 95w diye biliyorum bu kadar ısınmaları çok mantıksız geliyor bana, intel ihs'lerde çakallık yaptı galiba bir ara öyle okumuştum. Ondan bu kadar ısınıyor işlemcileri. Yani 125wtdp'ye sahip fx8350 bile 65 üstünü görmez kolay kolay stok fanıyla. Sırf ek soğutucu ürünleri sattırabilmek adına alev alev yansın diye tasarlıyorlar bu chipleri şerefsizler.

Garantili IHS açıp kapatan yerler var isteyen götürür açtırır macunu yenilettirip toplattırır.

Sıcaklıklarda da en az 30 derece düşüş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: tersol

Virüste olsa o sıcaklığa gerçekten çıkabildiyse o işlemci sıkıntı var soğutma sisteminde demektir. Tamam yaz ayları falan ama 99 derece diye okuyunca istemsizce ohaaa dedim. bu işlemciler 22nm ve max 95w diye biliyorum bu kadar ısınmaları çok mantıksız geliyor bana, intel ihs'lerde çakallık yaptı galiba bir ara öyle okumuştum. Ondan bu kadar ısınıyor işlemcileri. Yani 125wtdp'ye sahip fx8350 bile 65 üstünü görmez kolay kolay stok fanıyla. Sırf ek soğutucu ürünleri sattırabilmek adına alev alev yansın diye tasarlıyorlar bu chipleri şerefsizler.

Garantili IHS açıp kapatan yerler var isteyen götürür açtırır macunu yenilettirip toplattırır.

Sıcaklıklarda da en az 30 derece düşüş olur.

Ne öneriyorsunuz ? Şimdi temizinden bi format atıcam. Oda olmazsa intele mi yollayayım ?

• Format attım göstergeler hala aynı , acaba önerebileceğiniz fan var mı? Benim için ses çıkarması önemli değil zaten hep kulaklıkla kullanıyorum sistemimi , önemli olan soğutması.

Ayrıca macunda önerirseniz alabilirim.
  • Önerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.