Şimdi Ara

i5 4690 Sisteme Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta belirttiğim üzre 3.5 ten 4.4 e çıkarttım ama en son 82 83 derece gördü prime95 ile %100 stres testine sokunca yavaş yavaş yükseldi ısı ve kapandı. Kapanmadan stabil şekilde kullanmak için boşta kaç derece stres altında kaç derece olmalı yardımcı olursanız sevinirim.

• muratkeskinist kullanıcısına yanıt
    4.3 ghz ye düşürdüm fanlar %100 moda geçti 77/78 dereceye kadar çıktı fan kontrolunu 75 dereceye gelince %100 şeklinde ayarladım ve şu an 78e çıkıp 75 e geri düşüyor. Sistem boşta 45/50 derece çalışıyor. 78/78 derecelerde çalışması işlemciye zarar verir mi yada performansı etkiler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkeskinist -- 1 Ağustos 2015; 4:38:53 >
    En son 4.2 ye kadar düşürdüm . Isı olarak yüksek değerlere ulaşsada sistem kendini kapatmadı.

i5 4690 Sisteme Overclock i5 4690 Sisteme Overclock

Son durum stabil.
     i5 4690 Sisteme Overclock
  • boşta 35/40 testte 65/70 civarı normaldir, sanırım stok fan kullanıyorsunuz değiştirin. oto oc yaptıysanız voltajı biraz düşürün
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    stock degil hyper 212 var oto yaptım evet ,
    oto oc fazladan voltaj veriyor, kendiniz daha düşük voltajla aynı ocu yapabilirsiniz
  • El Valiente kullanıcısına yanıt
    gaming 3 ile overclok üzerine baktımda pek kaynak bulamadım bende şu an anakartı değiştirdim, gaming 6 anakart var o daha kötü gaming 6 üzerine zaten hiç kaynak yok. Nasıl yapacağım konusunda fikrimde yok. Boş vakit bulabilirsem detaylıca kurcalayacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.