Şimdi Ara

i5 4690k İlk izlenim (overclock)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaşlar. aylardır beklediğim an bugün geldi sabah işlemcime kavuştum.

tavsiyesi olan olursa hiç çekinmeden soylesin daha cok yeniyim oc konusunda

anakart: msi gaming7 / soğutma: tr silverarrow extreme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaughter666 -- 12 Temmuz 2014; 19:22:35 >

• voltaji biraz daha düşürdüm bundan dahada düşürürsem mavi ekran aliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaughter666 -- 13 Temmuz 2014; 2:05:44 >
  • Yeni serilerden umut var gibi sıcaklıklar da güzel.Votlajı 1.275 yapıp çarpanı 47 yaparmısın?
  • Hayırlı olsun.

Sıcaklıklara sadece "stress FPU" seçilerek de bakılabilir :P
  • sıcaklıklar bi 10 derece kadar arttı bide cirkin bi fan sesi dogal olarak :D

x47 olduğu resimde görülmemiş idare edin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onslaughter666 -- 13 Temmuz 2014; 2:28:14 >
  • teşekkürler cahillik hocam işte yavaş yavaş öğrenecem
  • onslaughter666 kullanıcısına yanıt
    Cinebench R15 testi yaparmısın?
    3Dkkalık aida işe yaramaz :D

Sıcaklıklar iyi.
  • Bu testte sıcaklıklar iyi. OCCT ile daha yüksek değerler görürsün muhtemelen.

i7 4790k'nın 100'leri gördüğünü varsayarsak h100i ile senin ki epey serin.
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    hemen indiriyorum hocam
  • HiqhWoltage kullanıcısına yanıt
    nevşehirde taş evde kaliyorum onun etkisi olabilir oda taş catlasin 25-26 derece falandır suanda
  • merhaba birşey soracağım i5 4670k kullanıyorum 4.2 ghz 1.3v de stabil olarak çalışıyor ancak sen nasıl 4.5 1.2 v de çalıştırıyorsun ayarlarını bana aktarırmısın rica etsem. teşekkürler.

edit : intel in kendi gpu su ile denermisin birde aynı değerlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjrsln -- 13 Temmuz 2014; 2:43:12 >
  • byjrsln B kullanıcısına yanıt
    merhaba dediğim gibi cok bilgili değilim VCCIN i 1.900 yaptım tek oynadiğim ayar bu anakartınızın modeli ve markası nedir sizin acaba
  • imzamda yazıyor
  • ben bütün oc denemelerini yaptım 4.2 ghz 1.3 v de stabil oluyor daha düşük voltajda mavi ekran 124 veya dııttt diye bir ses ile bi kaç dk sonra kapanıyor. acaba intelin kendi gpusu nu kullandığımdan mı oluyor diye düşünüyorum ekran kartım arızada..
  • trktlh kullanıcısına yanıt
    hocam şu şekil oldu cinebenchte de
  • byjrsln B kullanıcısına yanıt
    stock hızda voltaj değeri neydi hocam hatırlıyormusunuz? benimki 1.064v du mesela belki teknolojik şanssizlıktır belkide bi ayarı tam yapamamişsinizdir. benden daha bilgili arkadaşlar size yardım etmeli bence
  • onslaughter666 kullanıcısına yanıt
    Cinebench geçtiyse 4,7 de iyi.Elinde crysis 3 bf4 felan varsa bu değerlerde 30 dakika oyna bakalım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • soğutman nedir
  • 4.5 ghz de 1.3v de doğru değilmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: onslaughter666

iyi günler arkadaşlar. aylardır beklediğim an bugün geldi sabah işlemcime kavuştum.

tavsiyesi olan olursa hiç çekinmeden soylesin daha cok yeniyim oc konusunda

anakart: msi gaming7 / soğutma: tr silverarrow extreme

kardeşim sen metin abiyi bul overclock bölümüne girersen orda zaten illa adı geçer ondan yardım al overclockda çok ustadır güzel bir oc yapabilirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.