yani macunla alakası yokmuş dogrumu senin adına sevindim
3.5 ghz ile 4.7 ghz arasinda bf4 online da ne kadar fps farki olusuyor?Biri daha sormuş cevap verilmemiş.Çünkü 4690k alırım diyordum ama fiyat düşsün diye 4590 alır oc yapmam dedim.çok fark oluyor mu yani oc ile fpsde?ekran kartı 290 var kafamda.
hiç deneme şanşım olmadı deneye bilirsem atarım ss leri
Hocam GA-ZX97-Gaming 5 kullanacağım yakın zamanda.
Bu kartlardaki O.C ayarlarını nasıl yapmamız gerekiyor? Sizinle aynı işlemciyi kullanacağım. (i5 4690k)
Ring voltajı ne olmalı mesela?
bu işlemci sanırsam bende şu anda
quote:
Orijinalden alıntı: SlayerPIN0
Cevap, şans :D 5ghz görüyorum 1.3012 20dk test sonrası gidiyor. 1.35v verdiğim halde yine gidiyordu. Bence böyle bıraktım. soğutu olarak H100i var.
Hort ama prime 20 dakka dayanan işlemci zaten stabil demek gibi birşey.
bu gün bi işlemci daha test ettim 1 saat 4.8 ghz diger işlemci kodu ile yakın birbirine L422B761buda gayet güzel işlemci
Supervisor_
kullanıcısına yanıt
Biostan hangi ayarları değiştirdiğinizi,neye ne kadar voltaj verdiğinizi yazabilir misiniz acaba? GTA5 kasıyor işlemciyi mümkünse o.c. yapmak istiyorum.
ugurr999
kullanıcısına yanıt
şuan o sistemi kullanmıyorum ama çarpanı 48 aldım voltajda 1,310 vermiştim
4690K (stok hız) kullanıyorum, cooler master macunla. ve stok fan idarelik. (H100i GTX alıcam) . Prime 95 testinde max 78 derece gordum. Pek kötü değildir herhalde. Umarım H100i GTX +Noctua NT H1 le daha çok fark olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme