Şimdi Ara

İ5 - 4GB - 13.3'' ÖNERİLER (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Orijinalden alıntı: sosyomat11

Arkadaslar bir sorum daha olacak; 14 " bir notbookta 6630 gordum, ATI 6630 Nvida GT 540 dan guclu mudur,internette arastrdim ama bazi siteler daha iyi oyun performansi saglar derken bazilari da 540 dan dusuktur diyor.

Ben birtek dell vostro 3450 modelinin birinde bu karti gordum ama oda TR de satilmiyor.TR de zaten dogru duzgun 14'' laptop yok nedense getirmiyorlar gelsede cok pahalidan satiyorlar.14'' 6630 dell haric baska hangi markanin var ben bulamadim link atabilirseniz bende bakayim.Umarim TR ye gelir bu modeller.

www.chip.com.tr/urun/lenovo-thinkpad-edge-e420s_t3322.html

www.log.com.tr/lenovo-e420s-incelemesi/

www.ucuzu.com/dizustu-c3100/lenovo/thinkpad-edge-e420s-nwd2r-p47390146/?mobile-no-redirect

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

quote:

Arkadaslar bir sorum daha olacak; 14 " bir notbookta 6630 gordum, ATI 6630 Nvida GT 540 dan guclu mudur,internette arastrdim ama bazi siteler daha iyi oyun performansi saglar derken bazilari da 540 dan dusuktur diyor.

Ben birtek dell vostro 3450 modelinin birinde bu karti gordum ama oda TR de satilmiyor.TR de zaten dogru duzgun 14'' laptop yok nedense getirmiyorlar gelsede cok pahalidan satiyorlar.14'' 6630 dell haric baska hangi markanin var ben bulamadim link atabilirseniz bende bakayim.Umarim TR ye gelir bu modeller.

www.chip.com.tr/urun/lenovo-thinkpad-edge-e420s_t3322.html

www.log.com.tr/lenovo-e420s-incelemesi/

www.ucuzu.com/dizustu-c3100/lenovo/thinkpad-edge-e420s-nwd2r-p47390146/?mobile-no-redirect

Tesekkurler linkler icin.Ama ufak bir sorun var oda suki asiri derecede pahali olmasi.2400TL hakikaten ucmuslar.Haliyle bu secenegi elemek en mantiklisi gozukuyor.

• Link istediginiz icin attim,bence de pahali.Sinav sonrasi Aceri alirim buyuk ihtimal.Gelecek olan asuslarin da acerde ucuz olacagini sanmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sosyomat11 -- 23 Eylül 2011; 11:36:34 >
  • www.pclabs.com.tr/2011/09/21/asustan-14-inclik-ultra-ince-dizustu-asus-u46sv/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.pclabs.com.tr/2011/09/21/asustan-14-inclik-ultra-ince-dizustu-asus-u46sv/

güzel makine... yurt dışı fiyatı yaklaşık 1500 TL bakalım TR de fiyat ne olacak...
  • Arkadaşlar yaptığınız öneri ve yorumlar için teşekkürler,sayenizde notebooklar hakkında çok şey öğrendim.

Bugün Acer 4830 aldım.İlk bakış olarak gayet güzel gözüküyor,4820 ye göre kasa kalitesi iyi,kaliteli diğer Acerlara göre(beni en çok rahatsız eden şeydi).Youtubeden seyrettiğim videolarda çok kotü görunuyordu.
  • Yeni alınan notebook için önerileriniz var mı arkadaşlar,yani ilk şarj kaç saat olmalı gibi şeyler...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.