Şimdi Ara

i5 6400'den Ryzen 5 1600'e geçmeye değer mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6400 BF1'e yetmiyor, yani sabit 60 FPS veremiyor. Eski işlemcim olduğu için birinci elden biliyorum. Ryzen 1600 işinizi görecektir tabi de, yerinizde olsam i7 6700 ya da 7700 alırım anakart ram masrafina girmem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun işlemci kaynaklıysa yerinde olsam ikinci el i7 bakardım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İ7 7700 ile daha fazla fps alırsınız ama cpu kullamınız %90-95 leri görür yine yoğun işlem anlarında. R5 1600 de %75-80 görür. Bunlar max değerler. Sadece i7 7700 parasına r5 1600 + b350 anakart alırsın.intel sistemini letgo da sattığını düşünğrüsek ryzen almak daha ucuza gelir. Ama ryzene hızlı ram de lazım bunu da hesp et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeliOrmanlı0106 -- 1 Şubat 2018; 15:5:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçme i7 işlemci al bak keyfine boşver ryzen işlemcileri
  • zozozom
  • Oyunu şu zamana kadar dx11'de oynadım. Daha önce birkaç kez dx12'de denediğimde genel anlamda bir performans düşüşü oluyordu. Müsait bir vaktimde dx12'de tekrar deneyim yazacağım buraya.

Bu arada anakartım h110 çipsetli olduğundan overclock yapamıyorum sanırım.

Elimdeki işlemciyi satıp uygun fiyata bir i7 6700/6700k kovalamak en iyi olacak anladığım kadarı ile.
  • Poison Well kullanıcısına yanıt
    İ7700 ve i7700k aynı fiyatlarda. 2. Elde hiç ucuz i7 bulmadım satanlar altın sanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir AMD ci olarak söylüyorum. Sadece oyun içinse bence değmez. Ama her türlü götürsün diyorsan kesinlikle geç. Ama sadece oyun ise ikinci el işlemci almakta mantıklı.

Birde şunu söyleyeyim oyun veya sistem kaynaklı bir sorun olmadığnıdan emin olun. Boşuna başınızı ağrıtmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi os_lnx -- 1 Şubat 2018; 16:4:17 >
  • asla geçmeye değmez
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.