Bildirim
i5 64020 ASUS RX470 4GB TABANLI PC TOPLAMA
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
overclock yapmak istiyorsa 6600k almalısın.
istermiyorsa anakartı değiştir h170 al -
yok daha fazla arttıramam kısmaya çalışıyorum monitör klavye fare gibi şeyler ekleme yapıcağım. Sistem 2500 Tl olmalı. -
anakartı kıs en ucuzunu al o anakarta 6600k altı boşa paradır... -
Dostum vatandaki adam dedi ki anakartı sakın çok düşük alma çok ısınmaya başlar bozulur falan dedi. Uzun ömürlü olması için paraya kıymalıymışım.
Bende anlamadım SSd yi 120 ye düşürdüm. ASUS rx470 i MSI yaptım daha uygun çünkü.Anakartı az önce arkadaşın dediğini yaptım.
Şu an 2456TL tam istediğim gibi. Kasaya bakıp öneri yapabilir misiniz rica etsem ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X