Bildirim
i5 6500, 3000 TL Bütçe Sistem Önerisi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
MSI H170M PRO-VDH
MSI GTX 960 GAMING 2G veya ASUS R9 380X STRIX OC
Seagate 3.5″ 1TB Barracuda 7200 RPM
8GB HyperX FURY Black Kit 2666MHz CL15
Kingston 120GB HyperX FURY
Cooler Master RC-K350 kasayadahili 600W GÜÇ KAYNAĞI ,
ASUS 21.5″ VS229NA-W MONİTÖR
2000TL .. biraz daha para veririm ASUS GTX 970 STRIX OC 4GB alırım derseniz fps nizde artar..
Alternatif ramler 16 gb olabilir..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHANBABAMJ -- 9 Şubat 2016; 18:07:43 > -
Benim topladigim sistem.
İ5 6500
H110m Pro vd
Sapphire R9 380 nitro
Hyperx Fury 8gb 2133
Corsair vs650
Dark N10
Benq Rl2455hm
Toplam 3040 TL
Taksitle aldigim icin biraz fazla tutdu.
Monitorden kisip Hdd ekleyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Seagate çoğu yerde önerilmiyor onun yerine WD düşünüyorum.SSD almaya bence gerek yok.Sistem güzel görünüyor toplam ne kadar tutuyor ? -
SSD almaya gerek yokmu ?
hard diskler gibi mekanik parça bulunmadığından gecikme oranı olmaz ? Dosyalara erişim hızı çok yüksek,az güç tüketir daha hızlı ve dayanıklıdır.
Bilgisayar açılış kapanış oyuna giriş çıkış yükleme konusunda daha hızlıdır.Hdd gibi sesli çalışmaz kasada az yer kaplar.
sarsıntılara karşı daha sağlamdırlar. içerisinde mekanik aksam bulunmadığı için bozulmaları nerdeyse yoktur.
Bilgisayarın hızını ssd olmadan hissetmeniz çok zordur kesinlikle tavsiye ediyorum.Hatta şiddetle ... -
Öncelikle açıklamanız için teşekkür ederim. Düşündüğüm sisteme ssd koyunca bütçemi aşıyor. Bilgisayarın açılma hızı,oyun açılma hızı benim için aşrı önem arzetmiyor. Ama ileride belki alabilirim.. -
Monitorsuz soyle bir sistem var, ilginizi cekebilir:
http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=114310885&fromMobile=yes
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ilgilenicek olursan imzamdaki sistem satılık. Henüz 2 ay oldu alalı 2 yıl garantisi var hiçbir sıkıntısı yok. Özel mesaj atarsan fiyatta anlaşırız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X