Şimdi Ara

i5 6500 gtx 960 4g sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş aynı sistemi aldım ben vatandan daha ucuza parçalarada bak istiyorsan gayet uygun bir fiyat monitör falanda güzel.

TOPLAM 3300 TL TUTTU

i5 6500 gtx 960 4g sistem
  • Onur. kullanıcısına yanıt
    Dostum o fiyatlar ne ya neden o kadar az anlayamadim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaapS

Kasa sana kalmış bir şey, ben bu küp kasayı beğenmiştim sen de beğenirsin belki diye sundum. Alacağın anakart micro atx (küçük boyut anakart) olduğu için büyük kasa alma. Ha ilerde ben atx anakart alırım diyorsan kesinlikle küçük alma. :)
    Evga hiç kullanmadım bilmiyorum hocam, yorumları kötü değil. Aralarında çok büyük rakamlar oynamıyor, hangisini ucuz bulursan onu almanı tavsiye ederim. Evet bu anakarta 6 tane hdd bağlayabilirsin. SSD gördükten sonra zaten hdd almak istemeyeceksin, bunlar zamanla ucuzlayacak dünyada hep teknoloji ilerledikçe. Çok yüksek hdd alma, ilerde bir ssd daha alırsın 480gb falan bunu da yedek olarak kullanırsın.

Bu arada ekran kartı kötü değil, bu toplayacağın sistem ile gta5 de çok rahat 40-50 fps alırsın high olarak. İlle de bu kartı al demiyorum, rx480 hakkında bilgim yok daha özel soğutmalı olanları çıkmadı incelemeleri bile yapılmadı. Yeni çıkacak kart beklemeye girişirsen ocak ayı gelir 11 serisi duyrulur, apple gibi her yıl iphone 7-8-9 satmak gibi bir şey bu. Ülkenin durumu şuan karışık zaten, yükselmiş fiyatlar. Şuan bir şey almak pek mantıklı değil hocam.

Sen bütçene en uygun sistemi toplayacaksın. Ana kartı kısmanı tavsiye etmiyorum ama işlemciyi i3-6100 yapabilirsin ve ekran kartını daha yüksek modellere bakabilirsin hocam. Kasayı da biraz daha dandik bir şey alırsın, kıstıkça kısarsın parayı ekran kartına yatırırsın. Ha içine siner mi bilemem senin bileceğin iş.
    Aslında aynı kapı, işlemciyi dandik alıp ilerde işlemci takarım diyeceğine. Ekran kartını 960 al ilerde yenilersin. Çünkü oyun sürekli çıkan bir şey ama işlemci seni götürür, öyle çizim programlarıyla haşır neşir değilsen.

Eyvallah dostum cok sagolasin allah razı olsun hepinizden

• kkagan915 K kullanıcısına yanıt
    Onlar tam fiyatı değil dostum vatandan bak istiyorsan gittiğin anda toplarlar evede götürürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur.

Onlar tam fiyatı değil dostum vatandan bak istiyorsan gittiğin anda toplarlar evede götürürsün

sistemden memnunmusun ekran kartından falan ?
  • Şimdi şöyle açıklayayım sana; ben yayın ve video çekmek için aldım bunun için fazlasıyla yeterli bir sistem zaten. Pek single oyun sevmem zorlayabilicek en fazla witcher 3 oynadım gta5 zaten optimizasyonu süper bir oyun kasması imkansız, lol yayını yaparsın ama internetini kontrol et ben bunun kurbanı olldum biraz kısaca bu sistemde 3-4 yıl rahat edersin . Ben 7-8 yıl giderim sadece anakartı düşük biraz pek sancısı olucağını sanmıyorum ilerde 8gb ram daha eklerim o kadar
  • quote:

Şimdi şöyle açıklayayım sana; ben yayın ve video çekmek için aldım bunun için fazlasıyla yeterli bir sistem zaten. Pek single oyun sevmem zorlayabilicek en fazla witcher 3 oynadım gta5 zaten optimizasyonu süper bir oyun kasması imkansız, lol yayını yaparsın ama internetini kontrol et ben bunun kurbanı olldum biraz kısaca bu sistemde 3-4 yıl rahat edersin . Ben 7-8 yıl giderim sadece anakartı düşük biraz pek sancısı olucağını sanmıyorum ilerde 8gb ram daha eklerim o kadar

Internete dikkat et derken ? :D

• kkagan915 K kullanıcısına yanıt
    upload hızın kaç?
  • quote:

upload hızın kaç?

i5 6500 gtx 960 4g sistem
  • aynı sistem bendede var birtek ssd yok ve anakartım b150m bir sorun falan olursa bende yardımcı olabilirim sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: modrizzt

aynı sistem bendede var birtek ssd yok ve anakartım b150m bir sorun falan olursa bende yardımcı olabilirim sana.

eyvallah kardeşim çok sağolasın
  • 960 düşük kart değil. ben 950 yi 960 seviyesinde overclockladım ( hatta geçtim) ve cidden çok iyi çoğu oyunda high-ultra arası
  • Ben zalman r1 kullanıcısıyım. Anakartın giriş soketlerinin kasa içerisinde nereye denk geldiğine önce bak. Bende tam sata çıkışlarının önüne geldi, sata kabloları 2 büklük sıkıştı hatta anakartın sata çıkışlarını biraz zorladı diyebilirim. ayrıca kablolarıda hdd slotlarının arasındaki boşluktan geçirmek zorunda kaldım. Kasa seçerken göze hitap etmesinden çok iç yapısına önem ver.

Benim ihtiyacım gereği seçeceğim kasa bu >http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=10297

modüler kasa + modüler psu nun sana kasa içinde yaratacagı büyük avantajı gözünle göremeye bilirsin ama hissedersin.

şu kasada ilgini çekebilir.http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9257

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oraykt -- 24 Temmuz 2016; 6:38:22 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.