Şimdi Ara

İ5 6600K / Asus Z170 Pro Gaming / 32 GB RAM / RX 590 8GB / Dark Sıvı Soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İ5 6600K / Asus Z170 Pro Gaming / 32 GB RAM / RX 590 8GB / Dark Sıvı Soğutma

Merhaba;

Masaüstü sistemimi satıyorum.

Anakart:

Asus Z170 Pro Gaming Anakart. Forumdan aldım. Garantiden yenilenmiş 0 olarak teslim aldım. Bendeyken herhangi bir problem yaşamadım. Isınma vb bir sorun yaşamadım.

İşlemci:

İntel İ5 6600K. Forumdan aldım. Sıvı soğutma ile kullandım. Overclock yapmamıştım. Stock kullandım. Son zamanlarda Auto Tune yaparak 4.7Ghz e çıktığını gördüm ve uyguladım. Performansta pek bir fark görmediğim için tekrar stock a çektim.

Ram

Corsair Vengence 3000 mhz 2 x 8 GB

Corsair Vengence 3200 mhz 2 x 8 GB olmak üzere 32 GB ram vardır. 3000 mhz olanları sistemi kurduğumda amazondan almıştım. Diğer 3200 mhz leri geçtiğimiz ay trendyoldan aldım faturası duruyor. Ram upgrade i hayatımda birşey değiştirmedi.

Sıvı Soğutma

Dark marka RGB 244 modeli. Kapalı sistem. güzel soğutuyor. bir sıkıntısı yok.

Ekran Kartı

Sapphire RX 590 Nitro Plus Mavi modeli. Mining Overclock vs yapmadım. stock oyunlarda kullandım. RDR 2 GTA 5 gibi oyunları rahatlıkla oynadım. Genelde günlük internet gezilerinde kullandığım için kart yorulmadı. Fan problemi sesi vb yoktur. CoilWhine yoktur. Fanları ısınmadıkça çalışmaz.

PSU

Aerocool 600W psu veriyorum. Sanırım 5 yaşında. Anakart için soketi uymamıştı. Başka bir kanaldan 12V çekerek psu yu uygun moda getirmiştim yıllardır sorunsuz kullanıyorum

Kasa

Cooler Master HAF 912 kasa veriyorum. Vidaları vs olan bir kutu da göndereceğim. Plexi camlı veya kapalı olarak da verebilirim. Elimde Aynı kasadan yedekte var. 20 cm çaplı 3-4 tane de fanı vardı bulursam onları da vereceğim. Ama siz yok kabul edin. 2. kasa yı almak isteyen olursa ayrıca satabilirim. Pleksili veya pleksisiz. Sadece o kapağı değiştirip vereceğim.

SSD HDD vermiyorum. Sistemin üzerinde 980 Pro M.2 ssd var. Evo 860 SSD var. bunlar sorunsuz çalışıyor. İçerindeki bilgilerin güvenliği için bu donanımlar verilmeyecektir. Sadece sistemde çalıştığını belitmek üzere yazdım.

Forumda referanslarım var. Ürün sadece ANKARA içi Satılıktır. Kargo fiyatları çok yüksek Kargolama yapmıyorum. Ankara'da Bilkent Üniversitesi Kampüsüne gelip deneyebilirsiniz. Cebeci de direk elden teslim alabilirsiniz.

İstediğim Fiyat 11.500 TL dir.

Ödeme de taksit imkanı olabilir. O dönem almak istediğim ürünü alıcının kartından alıp taksit yaptırabiliriz. Ancak bunu garanti edemiyorum. Zira o esnada böyle bir ihtiyacım olmayabilir.

Ödemeyi Elden nakit almıyorum. EFT/Havale ile gönderilecektir.

İlanım Yoruma kapalı olup, Fiyatı beğenmeyenlerin başka ilanlara geçmesi rica olunur.

Resimler kısa süre sonra yüklenecektir

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Fiyat : 11500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.