Şimdi Ara

i5 6600K için Sıvı veya Hava Soğutucu Önerisi (Corsair H100i V2 Alındı ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Silverstone'un Türkiye distribütörü Akortek'tir Teknobiyotik'te Akortek'in satış sitesi aldığınız kasada oranın ben çok alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    Evet hocam biliyorum ama forum da işte bazı arkadaşların kötü tecrübeler yaşamasından dolayı sıcak bakamıyorum. Yoksa bende ilk sistemi oradan toplayacaktım.

Bu arada arkadaşlar kasanın iç kısmını size atıyorum belki bir işe yarar sıvı soğutmanın sığıp sığmayacağı ile ilgili.

[simage]
     i5 6600K için Sıvı veya Hava Soğutucu Önerisi (Corsair H100i V2 Alındı )
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Burası ön fanların olduğu yer.

[simage]
    [/simage]

• Amazondan 355 tl'ye Corsair h100i v2 siparişi verdim beyler. İnşaallah memnun kalırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazondan h100i al vergide ödemiyorsun ucuza geliyor
  • Corsair h100i v2 aldim hocam amazondan 355 tl tuttu. Gelince benchmarklari atarim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Corsair h100i v2 aldim hocam amazondan 355 tl tuttu. Gelince benchmarklari atarim :)

Hayırlı olsun sadece ilk mesaja bakıp yorum atmıştım
  • Sağ olun :) Aksi bugün de indirime girmis 99 dolara. Ben 107 dolara sipariş vermiştim 2 gün önce.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezio4141

Sağ olun :) Aksi bugün de indirime girmis 99 dolara. Ben 107 dolara sipariş vermiştim 2 gün önce.

Chat ile iletişime geçip durumu anlatırsan 8 dolar iade ediyorlar.

• No Way Out kullanıcısına yanıt
    Akşama doğru mesaj attım , biraz önce mail attılar. Hesabıma 8 dolar iade edecekler bir kaç iş günü içerisinde. Baya kaliteli bir siteymiş gerçekten amazon. Keşke ülkemizde ki sitelerde bu şekilde müşteriyi memnun etseler.
  • ezio4141 kullanıcısına yanıt
    Ben de işlemciyi kasayı anakartı seçtim soğutucu bakıyorum şimdi de. Sizin noktadayım hocam. Geldi mi soğutucu monte ettiniz mi?
  • ggnoplay kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çoktan geldi soğutucu. Fotoğraf eklerim akşama , etiketlerim sizi

Tamam hocam. Ses konusunda da bilgilendirirseniz çok sevinirim

Buyrun hocam fotoğraflar. Ses olarak çok fazla rahatsız edici değil , biraz ses var fanlar sağlam üfürdüğü için. En düşük ayarda kullanıyorum rahatsız etmiyor , o.c ederken fanların hızını arttırsanız eğer biraz rahatsız etmeye başlıyor fanlar. Ama çok iyi soğutması var. Stok hızdayken sistemin boştaki sıcaklığı 23-24 derece , yük altında ise 39-42 derece arasında oluyor.

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

[simage]
    [/simage]

Hocam teşekkürler :) çok iyi oldu resimler ve yorumunuz. Güle güle kullanın :)

• quote:

Stok hızdayken sistemin boştaki sıcaklığı 23-24 derece , yük altında ise 39-42 derece arasında oluyor.

Hyper 212 EVO ile aynı değerleri alırdınız hocam, maliyeti de üçte birinden az olurdu.
    asıl hız aşırtma esnasında aldığınız değerler önemli zira bu yüzden sıvı soğutmayı tercih ettiniz.
    Ben teşekkür ederim hocam.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Bende biliyorum hocam , hava soğutma ile stok hızda aynı değerler oluyor aşağı yukarı. Ama o.c'de işler değişiyor , hem daha serin tutabilmek hem de yüksek frekanslarda daha stabil çalışabilmesi için iyi soğutması lazım işlemciyi. O yüzden sıvı soğutmayı tercih ettim.
  • Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.