Şimdi Ara

i5-7400 uyumlu anakart önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta sebebini asla anlamadığım bir sebepten ötürü ASUS B250M-K anakartım bozuldu. Yıllardır mesaimizin olduğu bilgisayarcıya götürdüm ve anakartın bozulduğunu öğrendim. Benden model sormadığı için sen hallet abi dedim ve o da Turbox H110 anakart takmış. PC geldiğinde cesaret edip açamadım bile. Şimdi gidip direkt model söyleyeceğim bütçe 1200-1500 TL arası. İşlemci i5-7400, ekran kartı ASUS GTX 1060 6 GB RAM'ler 2400 MHz. Bu parçalara göre bir anakart tavsiye eder misiniz? Asus veya MSI olursa çok makbule geçer.

• piyasada doğru dürüst 7 ci nesil anakartı kalmadığı için senin model seçme lüksün en azından sıfır olarak yok. Oda piyasada bulduğu ucuz kartı takmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 5 Şubat 2022; 19:44:33 >
  • 1500 tl paranız varsa; eldekı ıslemcıyıde satıp

10100F ve h410m anakart alın.

hem 7700 performansı alın hem yenı nesle gecmıs olun.

"0" olarak o ıslemcıye anakart cok tuzlu gelır.

• Hocam aynı sorunu ben de yaşadım. Durduk yere kullandığım anakart tepki vermeyecek hale geldi ve çöp oldu. Benim de 6.nesil bir anakart takmam gerekiyordu. 2000 liraya gelecekti ben de böyle yapmak yerine işlemci ve anakartı güncelleyip 3000 liraya kapattım işi. Ancak aldığım yeni anakart da bozuldu.

Sormak istediğim size evinizde topraklama var mı? Ya da UPS, akım korumalı priz gibi şeyler kullanıyor musunuz? Çünkü bende iki kere yaşandı bu anakartın çöp olması durumu çözemiyorum bir türlü sıkıntıyı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.