Şimdi Ara

i5 750 overlock yapma yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    http://www.akakce.com/cpu-sogutucu/en-ucuz-cooler-master-dp6-9edsa-0l-gp-fiyati,941638.html sogutucuda bu cooler master dp6

2.67 2.66 ghzda çalışıyormus ben bunu en fazla bu sogutucuya göre kaça kadar çıkartabilrim ilk defa yapıcam bu işi tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurmsunuz

• O işlemci overclock olmuyordur büyük ihtimal bendede i7 870 var çarpanları kilitli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar oc yaparım diye bir sorunun cevabı yok sen kendin deneyip göreceksin kaça kadar çıktığını. fsb'yi yavaş yavaş arttırıp prime ile test yap eğer reset, kitlenme mavi ekran gibi sorunlar olursa bir önceki sorunsuz ayara dön. Yalnız fsb ile oc yaptığında ramlerin de hızı artar, ram ratio değerini düşürmen lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turuncu Sakal -- 30 Eylül 2015; 20:01:45 >
  • GSkill fN kullanıcısına yanıt
    3.00 ghz yapsam yeterli bnm bildğim amdler kilitli çekirdek mevzusu oda dediğiniz bu oc ayrı hocam ?
  • Çarpan kilitli ancak oc olabiliyor. Fakat o anakart ve soğutucuyla hiç bulaşmayın. 3.0 olsa da arada bariz bir fark olmayacak.
  • Flying Nimbus kullanıcısına yanıt
    Biliyorum bu fan stok fandan az iyidir ama 3.0 ghzda sorun olmamması gerekir 3.0 duz olsun diyorum fpslerde etkili oluyor hocam gtx660 var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamEnergy

Biliyorum bu fan stok fandan az iyidir ama 3.0 ghzda sorun olmamması gerekir 3.0 duz olsun diyorum fpslerde etkili oluyor hocam gtx660 var

Biosdan FSB'yi 150 çarpanı da 20 de tutun. Voltaj vermeyin. FSB artırdığınız için bellek frekansınız da artacaktır. Bellek çarpanını da bellek hızı desteklenen hızın altında kalacak şekilde değiştirin.
    Mümkünse voltaj vermeyin. O soğutucu ile voltaj vermek pek akıllıca bir iş olmayacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.