Şimdi Ara

i5 7500 İŞLEMCİ + ASUS STRIX B250F RGB ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #s1151 AMD / Intel #Intel Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 i5 7500 İŞLEMCİ + ASUS STRIX B250F RGB ANAKART
    ÜRÜNLER SORUNSUZDUR. BAŞKA BİR SİSTEME GEÇMEK İÇİN SATIYORUM. TAKAS SADECE DAHA ÜST SEVİYE MODELLERLE OLUR.
    TABİKİ ÜSÜTÜNÜ VERMEK KOŞULU İLE :)i5 7500 İŞLEMCİ + ASUS STRIX B250F RGB ANAKARTi5 7500 İŞLEMCİ + ASUS STRIX B250F RGB ANAKART
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 1300 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Vallahi fiyatınız zaten daha üst seviye model fiyatı. Sattığınız ürünler artık 3 seneden eski olduğu için güncel fiyat yok.
    Daha iyisini paylaşayım
    cpu.userbenchmark.com
    UserBenchmark: Intel Core i3-9100F vs i5-7500
    https://cpu.userbenchmark.com/Compare/Intel-Core-i5-7500-vs-Intel-Core-i3-9100F/3648vs4054

i3 9100F %10 daha güçlü. 600 lira sıfırı
    yanına da z390 güzel bir anakartla 1150 tl eklersek 1750 lira, sıfır , 3 yıl garantili, taksitli, ücretsiz kargo, az güç tüketimi, daha yüksek performans vb gibi.

işlemci anakartı ayrı satarsanız daha iyi müşteri şansınız var anakart almak istemeyenler için işlemci piyasası olan bir ürün. 800 civarı ediyor tahminim.

• 1800 TL karşılığında sıfır daha iyi bir sistem alabilirsiniz.
    Bu fiyata burada aylarca durur o sistem.
  • Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler. Pazarlık tabiki her alanda var. Forumda i5 6500 ler 950 Tl fiyat istenirken İ5 7500 e 800 demek tuhaf kaçıyor. Ben forumda satılan fiyatlara bakarak genel bir listeleme yaptım. Altı üstü konuşulur ama ASLAAAA ÖLÜCÜLEREEEE mal satmam. Talip olan teklifini söyler.
  • Güzel kardeşim zaten forumda neden bilmiyorum fiyatlar şu dönemde çok saçma. herkes bir birine bakıp o bu fiyata koydu ise bende koyarım diyor .
    Sen neden yapıyorsun ,ben mal mıyım o fiyata 9 seri Intel ala bilirim daha performanslı ve anakart olarak daha güncel kullana bilirim . Yani hak mı dediğin senin kafana yatıyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Birincisi "ben malmıyım?" diye bir cümle kurarak fikrini beyan etmeye başlaman hiç yakışı kalır bir durum değil. Konu ne olursa olsun hem kendine hem de karşındaki insana saygı duymalısın. Fiyatların bu şekilde yükselmesinin sebebi herkes evde kaldığı için kendini konsola ve bilgisayara verdi zaman geçirmek için. Talep fazlalaştı ve ürün azaldı. Doğal olarak da talep artınca fiyatlarda arttı. Buraya kimsenin neyi kaça alacağını öğrenmek için ilan vermedim. Yada çok ucuza bulabileceğinizi iddaa ediyorsunuz diye kimse size yok paralara ürünleri satmak zorunda değil. Lütfen bu tarz yorumlarınızı kendi iç dünyanızda yapınız. İlgilenen arkadaşlar zaten pm yoluyla tekliflerini bildiriyorlar. Kendilerine teşekkür ederim.
  • Sıfır i5 9400f ve b365 daha ucuza geliyor. Belki 1200 eder, o da belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam hiç moralini bozma büyük ihtimal ile şuan ki fiyatların birçoğu değişecek;
    özellikle yok ben o fiyata sıfırını alırım diyenler şuan belki alabilirler ama fiyatlar tekrar revize edildiği zaman( özellikle bilgisayar parçaları satan siteler,firmalar usd 5,80 bandında iken ithal ettiler; şuan kur 7 lira; eldeki stoklar bitince illaki fiyatlar artacak)
    o yüzden bende size katılıyorum;
    pazarlık illaki de sünnettir yalnız; burda sabotaj yapar gibi kimi üyeler yorumlarda bulunuyorlar.
    Almayan yazmasın kardeşim; adam ilan koymuş satmak istiyor fiyatıda bu; gelip burda baltalama yapınca haz mı alıyorsunuz anlamıyorum cidden...
    buarada bu forumdan ziyade sahibinden’de daha hızlı ve rahat satabilirisiniz.
    hayırlı satışlarınız olması dileğiyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Bende size katılıyorum. İnsanlar artık alışveriş yaparken nezaket kurallarını hiçe sayıyorlar. Çok ilginçtir ama ürünü almak istediklerinde inanılmaz bir kötüleme kampanyası ile ürünü değersizleştirerek en ucuz fiyata almaya çalışıyor. Komik rakamlar yazarak bir çeşit "YERSEN" taktiği uyguluyorlar. Fiyat yüksek geldi ise "gerçekten" almak istiyorsan uygun bir dille özelden teklifini yaparsın. Gereksiz kirliliğe gerek yok. Özelden mesaj yollayarak tekliflerini ileten arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.
  • 9400f 1200tl / h310da 450tl 1650 tl ye senin sisteme toz toplatacak sıfır malzeme alınıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: goflaz

hocam hiç moralini bozma büyük ihtimal ile şuan ki fiyatların birçoğu değişecek;
    özellikle yok ben o fiyata sıfırını alırım diyenler şuan belki alabilirler ama fiyatlar tekrar revize edildiği zaman( özellikle bilgisayar parçaları satan siteler,firmalar usd 5,80 bandında iken ithal ettiler; şuan kur 7 lira; eldeki stoklar bitince illaki fiyatlar artacak)
    o yüzden bende size katılıyorum;
    pazarlık illaki de sünnettir yalnız; burda sabotaj yapar gibi kimi üyeler yorumlarda bulunuyorlar.
    Almayan yazmasın kardeşim; adam ilan koymuş satmak istiyor fiyatıda bu; gelip burda baltalama yapınca haz mı alıyorsunuz anlamıyorum cidden...
    buarada bu forumdan ziyade sahibinden’de daha hızlı ve rahat satabilirisiniz.
    hayırlı satışlarınız olması dileğiyle...
    Sizinde aynı 1151 pin 7. nesil anakart ve işlemciniz satışta olduğu için mi bu şekilde yazdınız ? gerçekten soruyorum samimiyetinizi görmek isterim.
    Dolar yükseliyor diyip bu fiyata satmak doğru mu? saçma fiyatlardan sıkılmadınız mı gerçekten soruyorum.
    Bunu bu fiyata kimse almaz 1 yılda bekleseniz almaz.

Bu forumda eskiden birşeyler alınır satılırdı. şimdi kimse birşey almıyor.
    sırf saçma fiyatlar yüzünden gittim 9400f 8 gb ram ve b365 anakart aldım. 1900 TL ye mal oldu.

Siz olsanız hangini alırdınız? Gerçekten bilmek istiyorum.
    Güncel dolar kuru ile yine o para etmez. Artık bunları aklınızdan çıkarın 4 çekirdek işlemcinizin edeceği maksimum 700 dür. millet o fiyata koyduysa koysun ama satılmaz.
    Aklı başında kimsede almaz.

• düz 1 veren olursa hiç düşünme
  • ruzgar_ressam kullanıcısına yanıt
    yahu tabi ki o yüzden yazdı. Ama ben böyle biraz eski ve referansı olan arkadaşların bu tarz davranışlarına gerçekten üzülüyorum. Onlar adına ben utanıyorum. Hakaret etmiyorum, gerçekten hissiyatım bu. Yani çok amatör davranışlar bunlar, benzer mal elinde var diye malın değerini bile bile savunuyorsun filan. Bunlar özel parçalar değil. Hani eskileri iyiydi, yeniler artık böyle kaliteli değil deyip eskileri pahalı satmak filan değil. Yenisi ve performans olarak üstte olanı tabi ki matematik olarak önde. Daha ucuza sıfır, taksitli, 3 yıl garantili mal almak yerine 2.el garantisiz eski teknoloji malı kim niye alsın? Ben yol gösterdim nacizane, işlemci para ediyor çünkü anakartı iyi olan değiştirmeye uğraşmak istemeyen vs kişilerden talep görüyor. Bir süre sonra sıfır 6. 7. nesil anakart kalmayınca işlemciler düşer piyasaya , anakart bulmak zorlaşır. 20 senedir bu böyle olmuştur, anakart bozuluyor çünkü önce :) ilerde de anakart satabilirsiniz :)

• işlemci tek olarak 900 TL ye satılmıştır. Anakrtı başka bir işlemcide değerlendirmek istiyorum. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.