Arkadaşlar 2,5 Yıl kullandığım LENOVO 3000N200 'mu 600TL'ye sattım. Amacım üstüne 500-600TL ekleyip masaüstü PC almaktı ancak NOTEBOOK fiyatları ile aynı olduğunu gözlemledim. Her ne kadar OYUN için bir sistem(i5işlemci ve ATI 5670 Ekr. kart) düşünsem de Taşınabilir bir sistem olmasının bazı avantajları var.
-saonumda LCD'ye bağlayıp belli başlı oyunları oynayabilme(FİFA,pES,COD MOD.WAR FARE, CRYSIS) ya da daha baistleri -çok gamer değilim-
-Ofise götürüp iş yerinde de oynayabilme
-ve katılır mısınız bilmem ama çok almak istediğim oyun konsolunu alana kadar beni idare edebilmesi
yanlız bu modelin hoparlörlünün pek iyi olmadığını okudum forumdan. sadece 1 tane hoparlörü varmış, ve pek iyi olmadığı söyleniyor. bilgilendirmekte yarar var.
Öneri için teşekkür ederim ama AMD düşünmüyorum, pek çok kişi gibi uzak duranlardanım.
i5 ilk tercihim olacak sanırım.
merhaba bencede 5650 ekran kartı çok performanslı ama ben biraz tkip ediyorum bi tek bu model var i3 ama 370m işlemcisi oyüzden i5 yakın performans sağlıyor Dell Inspiron 5010 T37F43 i3-370 4GB 320GB 15.6'' Siyah bu model vede 5650 ekran kartı var fiyatıda 1150 TL civarında buna bakabilirsiniz bence
turgay-21
önerin ve ilgin için teşekkür ederim dostum, i3 370m işlemci ile i5 430m işlemcileri inceledim. Konuyla ilgilenenleri de bilgilendirmek adına söylüyorum.
- i5 işlemcilerde turbo boost denen bir teknoloji var ve bu sayede işlemcinin hızı yoğun işlemlerde(gerektiğinde) artabiliyor.
- ikincisi, notebookcheck sitesinde de işlemci sıralamasında i3 370m 60.sırada yer alırken i5 430m 30.sırada yer alıyor.
Dolayısıyla i5 işlemcili ve 5650 ekran kartlı 1300-1400 TL arası notebook arayışım devam ediyor :)
evet doların düşmesini beklemek de kötü de olsa bir seçenek
bence media markt ta 1149 liraya packard bell var ona bak ekran kartı gt540m hd 5730 denginde hatta çok az üstün, işlemcide i3-380m i5-430m den biraz farkla daha üstün bi düşün bence iyi fırsat mm varsa yakınlarında bi incele bak derim