Şimdi Ara

i5 Laptop 1099TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
2.653
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: trabzonizm

gta 5 i kaldıracak laptop yokmu uygun fiyata kuzene laptop almak lazım. bu kaldırır mı acaba

Bendd grundig 1567 b1 var bin liraya bayramda aldim cod ghost farcry 4 bf4 mediumda 50 fps oynadim gta 5 i de rahat kaldirir o fiyata laptopa bakarsan o ozellikleri bulamazsin hicbir laptopta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RvP_11

maximum'um olsa kliksadakini düşünücektim fakat maximum kartım yok @sunucum

çıkarılmış fiyatı yazdım :) @zengier

kliksa 6-7-8 Ağustosta 100 liraya varan hediye çeki kampanyası da başladı. bunu da unutmayın
  • İşletim Sistemi Linux

• Hızlıal da ki aceri alıp iade etmiş birisi olarak aynı özellikteki Hp alınır mı.

Gittigidiyorda ki satıcı yeni daha 6 alışverişi olmuş

Ekleme; Hızlıalda ki acer de SSD ve Ram takviyesi yapacaksanız kasayı tamamen dağıtmak gerekiyor. Altına iki vida ile ayrı bölme koymamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 7 Ağustos 2015; 11:12:56 >
  • laptopta ilk tercihler Lenovo,asus olmalıdır ....
  • tamam tamam hp'den uzağız :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: RvP_11

quote:

Orijinalden alıntı: PLU

acer

neden hocam, daha önce kullandınız mı ne tür sıkıntılar yaratabilir?

Gerçi ürün bitmiş ama yine de yazayım. Acer'dan uzak durmaya falan gerek yok. 2005 yılında aldığım acer laptopu 4 sene kullandım, bir sorun yaşamadım, netbook almak için sattım. 2012 de i3 işlemcili bir acer aldım, babam kullanıyor ve bir sorunu yok. Bende de şu an acer var yaklaşık iki senedir ve yine sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. İlkinde ısınma sorunu vardı (2005te aldığım), sonrakilerde yok. İlkinde batarya erken eskidi (onu da garantiden değiştirmişlerdi) şu an iki laptopunda batarya sağlam. Üst düzey performans gerektiren uygulama veya oyunlar kullanmıyorsanız acer kesinlikle F/P ürünleri sunuyor.

• yav bu işlemci modellerini neden hep aynıları satılıyor bizim ülkede, başka model mi yok anlamadım bu nedir ya..
  • Arkadaşlar hızlı al 500/50 tl çeki nasıl alıyoruz.. Bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen..
  • Acer laptop umu 8 yıl kullandım, aylarca açık kaldı oyun oynuycam diye kapanmadı..Düşeşe lenovo düşürünce emekli ettim.Gözüm kapalı yine alırım

• RvP_11 kullanıcısına yanıt
    u işlemci

• quote:

Orijinalden alıntı: calculus07

hocam iyi güzelde 64 bit ekran kartı iyi olmuyor ya

1000 lira verip de 850m almayı düşünmüyosun heralde
  • N11 de 5.nesil i5 işlemcili Dell var 820m li n11 kupon çek banka kampanyası yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünüyorum hocam niye düşünmeyim bu zamana kadar ne kampanyalardan bedavaya yakın nerdeyse neler aldık

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.