Şimdi Ara

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
498
Cevap
19
Favori
23.502
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Forumda şöyle bir konu var, linke baktım, 15.89$ :http://forum.donanimhaber.com/m_114936248/tm.htm
  • betakors4n B kullanıcısına yanıt
    satıldı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkan0zmen

Forumda şöyle bir konu var, linke baktım, 15.89$ :http://forum.donanimhaber.com/m_114936248/tm.htm

Ordan da 29.80 gozukuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde olup satmak isteyen varsa mesaj atabilir mi ?
  • almak isteyene 70 tl + kargo fiyatına bırakayım.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forza Ferrari -- 17 Mart 2016; 12:29:32 >
  • Forza Ferrari kullanıcısına yanıt
    15.99$ + kargo ile vermek istersen talibim.
  • Şu konuda "http://forum.donanimhaber.com/m_114936248/f_//tm.htm#115391435 " 15.99$ + Ücretsiz Kargo olduğu yazıyor, bi' bakın isterseniz.
  • arkadaşlar saati güncelledim ama telefonla eşleştiremiyorum. Mesajlar bildirimler gelmiyor. farklı 2 telefonda denedim. ne yapmalıyım bilen var mı
  • Forza Ferrari kullanıcısına yanıt
    Zeronerin bi uygulaması daha var onu bi dene diğerini silip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benimki de geldi, aliexpressten almıştım biraz geç kaldı ama istediğim gibi beyaz ekran ve iwown logosu var. Sony Xperia Z2 cihazımla başarılı bir şekikde son sürüme güncelledim.

Bu mesaja eklenen görseller:

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

• Android lolipop da,Mesajlarda türkçe karakter sorunu yaşıyorum saati dik pozisyonda kullanıp mesajlarda türkçe karakter sorunu yaşamayan var mı varsa hangi sürümleri kullanıyor?(zeroner ve saat firmware)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 10 Nisan 2016; 12:50:14 >
  • 33 gün oldu gelen giden yok bakalım ne zaman gelecek

• DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Ben dik pozisyonda kullanıyorum ve Türkçe karakter sorunu yok.

Zeroner App sürümü: 3.3.4
    Bilekliğin sürümü: 2.0.1.6

• Bilekliğim yeni geldi. Sürümü 1.1.0.8 ancak hem zeronerden hem de zeroner healt'ten kontrol etim. Son sürüm yüklü diyor. Aslında son sürüm bu değil. Gerçekten anlamadım. Tüm fonksiyonlar sıkıntısız çalışıyor ama güncellemek istiyorum. Çünkü güncelleyince saati hem dik kullanabileceğim hem de saniye bazlı bildirim gecikmeleri olmayacak. Bilgi vermek isteyen olursa dinlemek isterim. Telefon İphone 6s+ ios sürüm 8.4. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegoforlan

evet cihazın dahili gps i yok telefonun verisini kullanıyor. Zaten gps modunu aktif edebilmek için telefondaki uygulamaya ihtiyacınız var.

I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi I5 Plus Bluetooth IP67 Akıllı Saat İncelemesi

Sen hangi versiyonu kulkaniyorsun dostum. Benim ZERONER surumundeki görüntü böyle değil.
    Aradığım tek şey günlük attığım adımları Liste olarak görmek. Yeni ZERONER uygulamalarında sadece kaloriyi gösteriyor.
    Tek gösteren ilk bilekligi aldığımda ki yukedigim ZERONER uygulaması.sürümü guncelledikten sonra o uygulamada saati görmüyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: nearshinigami

Ben dik pozisyonda kullanıyorum ve Türkçe karakter sorunu yok.

Zeroner App sürümü: 3.3.4
    Bilekliğin sürümü: 2.0.1.6

Aynı sürümleri kullanıyoruz. Peki zeroner türkçe mi sizin. Telefon la alakalı sanırım. Bende sorun var.

• DHinferno D kullanıcısına yanıt
    Dili İngilizce, ama telefonumun dilini de İngilizce kullanıyorum belki ondandır. Zeroner uygulaması şu Xda'daki Çince'den çevrilen sürüm.

• Geatbestten mi band s1 modelini siparis verdim 2 ay oldu hala ulasmadi bende paypaldan para iadesi istedim. Para iadem gelince bunu almayi dusunuyorum.

elinde guncel indirim kodu olan varsa paylasirsa sevinirim.

Birde ailexpressten fiyatlar 16$ civari iken gearbest (25$)ve banggood(24$) civari. Aliexpreste alanlar orjinal mi acaba?

Arkadaslar bu bilekligi en uygun nereden alabilirim?
  • arkadaşlar selam

banggoodan zeblaze cosmo akilli saat kazandim. gumus rengi ve suan kargoda geliyor. kullanmadan satacagim. sattigim gun 66 dolarin tl karsligi ne kadar ediyorsa o paraya satacagim. en gec 2 haftaya elimde olur. eger kendine ayirtmak isteyen olursa haber etsin. saatin linki:

http://www.banggood.com/Zeblaze-COSMO-1_61-inch-256320px-MTK-2502C-Bluetooth4_0-IP65-250mAh-Smart-Watch-p-1031011.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Havya Makinesi -- 17 Nisan 2016; 9:58:46 >

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.