Şimdi Ara

i7-2600K Overclock yapma?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bilgisayarımda ekran kartını upgrade ettim ve stok işlemci soğutucusundan Cooler Master Hyper 412S model bir soğutucu aldım. Sistemim 3,80Ghz hızında çalışıyor şuan da ben sakıncalı birşey yoksa ve bana performans katacaksa 4,2Ghz' e kadar çıkartmak istiyorum. Şuan da istediğim tüm oyunları sorunsuzca açıyorum. IntelBurnTest ile stress testine tabi tuttum işlemci en fazla 75 derece oldu.

Overclock nasıl yapılır, 4,2Ghz için ne gibi değerler gerekir sizden bu konuda yardım bekliyorum...

Sistem bileşenlerim: ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 | Intel Core i7-2600K | ASUS GTX970 STRIX O.C. Edition | Corsair Vengeance 2x4Gb | Corsair ForceGT 60Gb | WesternDigital Caviar Black 500Gb | Corsair HX850 80+Gold | Corsair Graphite 600T White Edition

Dip Not: Eğer performansımı attıracaksa bu işlemi gerçekleştirmek istiyorum...

İyi forumlar!
     i7-2600K Overclock yapma?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alptekin1caner -- 7 Eylül 2015; 8:49:52 >

• alptekin1caner A kullanıcısına yanıt
    asus ai suite 3 ile denemeler yapabilirsiniz otomatik overclock yapilabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.