Şimdi Ara

İ7 2600K (Reset + Sıcaklık ) Sorunu... Bıos update , sorun çözüldü. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Birde o atlanta hdbox avrnin üzerinde ısınmıyor mu? Sistem güzelde o plazmaya pioneer avr iyi giderdi, dimi ama
    http://forum.donanimhaber.com/m_40987645/mpage_1/f_/key_//tm.htm#40987645 senide buralarda görelim

• Şimdi şöyle bu ünitenin takıldığı gün , herşeyi gelişi güzel yerleştirmişdik... Farkındaysan ev boş
    Atlanta hd box merkeze hopları farklı yerlere aldım sub dahil.

Pıonner tv olayında efsane... Aslında aklımda hardon vardı ama bu kısmet oldu. Belki ilerde avr değiştirirsem yanında 9.6 çaktınmı tamamdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Mart 2012; 22:57:33 >
  • Harman kordon ile Jbller daha iyi uyum sağlıyor diyorlar. Gerçi ben denemedim Mediamarkta bir kere test etmiştim okadar wf 9.6 sesi bana kapalı geliyor, tizleri az ben daha çok tiz sever biriyimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: umur BEY

Harman kordon ile Jbller daha iyi uyum sağlıyor diyorlar. Gerçi ben denemedim Mediamarkta bir kere test etmiştim okadar wf 9.6 sesi bana kapalı geliyor, tizleri az ben daha çok tiz sever biriyimde

Konuyu iyice dağıttık Tiz ve sert sesler için yamaha özellikle hoparlörde rakipsiz. 9.6 daha çok sinema için ideal...
  • Harbiden yaa konu iyice dağıldı. Fakat benim kafam daha çok dağıldı. Şu voltaj davasına Kaç gündür deneme yapıyorum offset voltajla bir sabit durmuyor yerinde. 100*45 llc mediumda -0.08 veriyorum boşta 1.22v oluyor, fakat yüke girince 1.20v, CPU-z de linx testinde 1.20 geçmiyor. LLC extreme çekiyorum. Offseti -0.005 yapıyorum. 1.4 linx ve prime95(15dk) geçiyor. Fakat voltaj yükte 1.40 kalıyor. Boşta ise 1.48 oluyor kafayı yedirtecek bir voltajı dudturamadım...

• http://c1210.hizliresim.com/12/9/dt76p.jpg merhaba arkadaslar ben de yeni foruma katıldım yeni yaptırdım bilgisayarım benim biosumda boyle eski bilgisayarlardaki biosa cevire bilme ihtimalimiz varmı bu biostan hic anlamıyorum ve xp kabul etmiyor cok tsk ederim simdiden xp cd sini eski bilgisayara kuruyorum oluyor ama bu resimdeki bilgisayarı yeni yaptırdım buna xp atamıyorum mavi ekren cıkıyor ve üzerine yazılar geliyor simdiden cok tsk ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Master -- 9 Ekim 2012; 17:38:59 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.