Şimdi Ara

i7 2600k turbo boost hızı hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3.8 normal turbo boost hızını 4,0 a çıkardım bilgisayarda hızlanma oldu. daha da çıkarabilir miyim ?? mesela 4.5 filan ama soğutucu orjinal.s.s
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• hizlanma olduda noldu bilgisayarda? eger bisey olduysa bizde hizlandiralim.
  • mesela asal sayı testi var bilirseniz eğer 12 sn den 10 sn ye düştü. sonra bir kaç benchmark programında daha iyi skorlar aldım. amacım 4.5 yapmak ama soğutucu orjinal. çıkarırsam yakarım diye korkuyorum.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: proxy22

mesela asal sayı testi var bilirseniz eğer 12 sn den 10 sn ye düştü. sonra bir kaç benchmark programında daha iyi skorlar aldım. amacım 4.5 yapmak ama soğutucu orjinal. çıkarırsam yakarım diye korkuyorum.s

yakmazsın azar azar çıkarmaya devam et, overclocktan ne kadar anlıyorsun bilemem ama konuları araştır ona göre bir yol izle.
    Gidebildiğin yere kadar git yani stabiliteyi bulursun deneme yanılma ile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gastly06

quote:

Orijinalden alıntı: proxy22

mesela asal sayı testi var bilirseniz eğer 12 sn den 10 sn ye düştü. sonra bir kaç benchmark programında daha iyi skorlar aldım. amacım 4.5 yapmak ama soğutucu orjinal. çıkarırsam yakarım diye korkuyorum.s

yakmazsın azar azar çıkarmaya devam et, overclocktan ne kadar anlıyorsun bilemem ama konuları araştır ona göre bir yol izle.
    Gidebildiğin yere kadar git yani stabiliteyi bulursun deneme yanılma ile.

katılıyorum yavas yavas dene
  • Overclock dediğin deneme yanılma ile ve yavaş yavaş çıkartıp düşürülerek olur.Mesela bir değer gir işlemciye sonra voltaj ver.Program ile test et testi her geçtiğinde voltajı daha da düşür taa ki sorun çıkana kadar sorun çıktıktan sonra bir üst voltaja çekersin olur biter
  • çok teşekkürler gerçekten. 4.2 ye çıkardım öyle kullanıyorum .d
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4.2ghz icin kullandiginiz carpan degerlerini ve voltaji soyleyebilirmisiniz?

ayrica forumda i7 2600k islemci icin oc rehberi varmi acaba?
  • çarpan sayısını 42 voltajı da 1.350 olarak ayarladım. Stabil bir şekilde.
  • 1.28 le 4.5 ghz oluyor diye biliyorum o voltaj fazla değilmi ya?
  • fazlaysa hemen düşüreyim. ben mavi ekran yapar diye korktum o yüzden.
  • bende 2600k kullanıyorım 4.5 ghz de 1.344 v altına düşerek olmuyor bu voltajı vermeden olmuyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.