Şimdi Ara

İ7 2600k ve rx580 FPS Sorunu yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Acaba sorunu çözebildiniz mi ? Bende de ekran kartı hariç aynı sistem mevcut ve ben de rx580 takmayı düşünüyorum :(
  • Erdinç CAN E kullanıcısına yanıt
    Takabilirsin i7 2600K iyi bir işlemci hala korkmayasın. Senin PSU kaç Watt ona göre hareket et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdinç CAN E kullanıcısına yanıt
    Dostum malesef herhangi bir çözümü bulamadım o nedenle de ayarları düşürüp devam ediyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Dostum psu 1100 watt orada sıkıntı olabilir mi bilmiyorum ancak sistem zaten maksimum 280 wat çekiyor anlamadım açıkcası

• Yok dostum 1100 W zaten fazla o sisteme güç konusunda sorun yok başka bir sorunun var senin yazılımsal olarak da olabilir herşeyin güncel mi ekran kartı driverini eski bir driver a güncelle rx 580 bende de aynı kart var son zamanlarda çıkan yeni driverler biraz sıkıntılı geçenlerde yaşadım son driveri kaldırdım eski driver kurdum sıkıntım yok

• Mr.Unstoppable kullanıcısına yanıt
    Gigabyte ın sitesinde bi kaç sürüm öncesini veriyor onu da yükleyince sürekli kenardan güncelleme çıkıyor :) lakin denemek lazım haklısın hocam ben bi deneyim

• exorcist33 kullanıcısına yanıt
    Aynen çıkıyor maalesef ama aldırma X e bas geç düzgün güvenli bir driver çıksın o zaman indirsin

• Ahah güvenli ve düzgün driveri nerden bulacaz yani nvidia hiç kullanmadım ama zorla insanı sürüklüyorlar :))

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.