Bildirim
i7 4790 K Nasıl SoğuR :D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Deep Cool MAELSTROM 240T Sıvı Bazlı İşlemci Soğutucusu -
quote:
Orijinalden alıntı: Comaa
Deep Cool MAELSTROM 240T Sıvı Bazlı İşlemci Soğutucusu
COOL MASTER NEPTON 240M max fiyatımın üstünde bi fiyatı var ama pc yükteyken 35 dereceden yukarı cıkmıyomus sıcaklık. biraz tuzlu ama cazip geldi. -
ikinci el corsair h100i de bakabilirsin bütçene uyar -
coolar master seidon 120 v : 250 tl gibi bi fiyata buldum biraz bakındım parasına göre iyi sogutuyomus. i7 4790k da istenileni verir mi ? yardım ederseniz duruma göre siparis vercem. bi sıvı sogutma. -
Ben seidon 120v ile 4790K 'yı birlikte kullanıyorum. İşlemci 4.5Ghz'de. Fakat seidon 120v nin ilk versiyonunu almayın pompa sorunu çıkabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: PhoenixBurn
Ben seidon 120v ile 4790K 'yı birlikte kullanıyorum. İşlemci 4.5Ghz'de. Fakat seidon 120v nin ilk versiyonunu almayın pompa sorunu çıkabilir.
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7098 ilk versiyonu degildir tahminim ?
ısı degerleri nasıl 120 v ile onuda yazarsanız . -
Boşta fan devri 100 civarı iken 26-30 derece arası değişiyor. Yükte ise fan devri 2000 civarı dolanırken 55-60 derece civarı oluyor. Yazın en yüksek 68 filan gördüm daha üstünü görmedim. Fakat ben orjinal fanını kullanmıyorum. Noctua ippc 120mm 2000pwm aldım onu kullanıyorum. Değiştirme sebebim fanımın cızırtı yapmasıydı. Yoksa orjinal fanı da gayet yeterli.
Linkteki bahsettiğim ürün. V2 olanı alın alacaksanız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixBurn -- 12 Ekim 2015; 11:17:04 > -
quote:
Orijinalden alıntı: PhoenixBurn
Boşta fan devri 100 civarı iken 26-30 derece arası değişiyor. Yükte ise fan devri 2000 civarı dolanırken 55-60 derece civarı oluyor. Yazın en yüksek 68 filan gördüm daha üstünü görmedim. Fakat ben orjinal fanını kullanmıyorum. Noctua ippc 120mm 2000pwm aldım onu kullanıyorum. Değiştirme sebebim fanımın cızırtı yapmasıydı. Yoksa orjinal fanı da gayet yeterli.
Linkteki bahsettiğim ürün. V2 olanı alın alacaksanız
teşekkürler simdi siparisi veriyorum ozman . orjinal fanıyla kullanırım bakalım nasıl olcak. -
Corsair H60 alabilirsiniz
http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5825
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X