Şimdi Ara

i7 4790 K Nasıl SoğuR :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşlemciyi yeni aldım sayılır suan stok fanıyla beraber kullanıyorum. stok yeterli gelmiyor anladıgım kadarıyla işlemciye uygun sessiz çalışan sıvı soğutma önerisi olan varsa yazabilirmi .

Kasa: zalman z11neo

Bütçe: max 350 tl..

• Deep Cool MAELSTROM 240T Sıvı Bazlı İşlemci Soğutucusu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Comaa

Deep Cool MAELSTROM 240T Sıvı Bazlı İşlemci Soğutucusu

COOL MASTER NEPTON 240M max fiyatımın üstünde bi fiyatı var ama pc yükteyken 35 dereceden yukarı cıkmıyomus sıcaklık. biraz tuzlu ama cazip geldi.
  • ikinci el corsair h100i de bakabilirsin bütçene uyar
  • coolar master seidon 120 v : 250 tl gibi bi fiyata buldum biraz bakındım parasına göre iyi sogutuyomus. i7 4790k da istenileni verir mi ? yardım ederseniz duruma göre siparis vercem. bi sıvı sogutma.
  • hayko555 kullanıcısına yanıt
    Ben seidon 120v ile 4790K 'yı birlikte kullanıyorum. İşlemci 4.5Ghz'de. Fakat seidon 120v nin ilk versiyonunu almayın pompa sorunu çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Ben seidon 120v ile 4790K 'yı birlikte kullanıyorum. İşlemci 4.5Ghz'de. Fakat seidon 120v nin ilk versiyonunu almayın pompa sorunu çıkabilir.

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7098 ilk versiyonu degildir tahminim ?

ısı degerleri nasıl 120 v ile onuda yazarsanız .
    Boşta fan devri 100 civarı iken 26-30 derece arası değişiyor. Yükte ise fan devri 2000 civarı dolanırken 55-60 derece civarı oluyor. Yazın en yüksek 68 filan gördüm daha üstünü görmedim. Fakat ben orjinal fanını kullanmıyorum. Noctua ippc 120mm 2000pwm aldım onu kullanıyorum. Değiştirme sebebim fanımın cızırtı yapmasıydı. Yoksa orjinal fanı da gayet yeterli.

Linkteki bahsettiğim ürün. V2 olanı alın alacaksanız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixBurn -- 12 Ekim 2015; 11:17:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Boşta fan devri 100 civarı iken 26-30 derece arası değişiyor. Yükte ise fan devri 2000 civarı dolanırken 55-60 derece civarı oluyor. Yazın en yüksek 68 filan gördüm daha üstünü görmedim. Fakat ben orjinal fanını kullanmıyorum. Noctua ippc 120mm 2000pwm aldım onu kullanıyorum. Değiştirme sebebim fanımın cızırtı yapmasıydı. Yoksa orjinal fanı da gayet yeterli.

Linkteki bahsettiğim ürün. V2 olanı alın alacaksanız

teşekkürler simdi siparisi veriyorum ozman . orjinal fanıyla kullanırım bakalım nasıl olcak.
    Corsair H60 alabilirsiniz

http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=5825

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.