Şimdi Ara

İ7 4790k en fazla ne kadar enerji harcar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ups alacağım fakat bu işlemci tam yükte ne kadar harcama yapıyor kafam karıştı,ü. Youtube da testlerdr 300 civarı gösterirken google'da arama yapıyorum ve tablolarda 125 watt falan gösteriyor. Niye böyle bir tutarsızlık var?

İmac kullanıyorum 4790k var içinde 4 ghz. Yardım eder misiniz?

• Full yük altinda 330 watt kadar cekebilir oc yoksa . Oc ile 350 ye kadar cekebiliyormus . Tomshardware deki grafikler bu yönde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 25 Ocak 2016; 21:40:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trumpet kullanıcısına yanıt
    O komple sistem olabilir mi acaba? Aynı sayfada altta bir grafik daha var.

• quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Full yük altinda 330 watt kadar cekebilir oc yoksa . Oc ile 350 ye kadar cekebiliyormus . Tomshardware deki grafikler bu yönde .

Bana pek mümkün gelmedi herhangi bir oyunda o işlemciye 125w dan fazla güç çektiriliemez bence

• nbacıshaquılle kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu konuda gerçekten yardıma ihtiyacım var. Apc marka ups alacağım fakat sistem ne kadar güç harcıyor çıkamadım işin içinden. Apple sitesinde 288 yazıyor fakat bu cpu mu yoksa komple sistemin çektiği güç mü anlamadım. Aşağıdaki sistemin 24 gb ramli 512 ssd yüklü versiyonunu kullanıyorum. İşlemci ve ekran kartı aynı..

Duruma göre 950 va yada 1400 va ups alacağım.

• alcest kullanıcısına yanıt
    Tüm sistem bu yani maks 300w çeker diye anladım ben zaten o tarz all in one bi pc nin daha fazla çekmesi olamaz yanar pc.
    Zaten kafamı karıştıran nokta cpu yazmaları. Komple sistem yazaalar sorun olmayacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    i7 4770k hala yeterli mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alcest

Zaten kafamı karıştıran nokta cpu yazmaları. Komple sistem yazaalar sorun olmayacak.

Ekran kartı ne tam olarak belki sadece cpu vardır ekran kartı da tümleşiktir güç tüketen tek şey cpu oluyor ama amd r9 da yazmışlar.
    Tümleşik değil m295x var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.