Şimdi Ara

i7 4790k için Anakart Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam z97 sata express ve m2 slotu 5 ci nesil (2 işlemci var değmez bile ) hariç yeni bir getirisi yok

iyi bir z87 anakartı piyasadaki kötü z97 lere tercih ederim sırf adı z97 diye pc mate (ki saydığım özellikleri taşımıyor bile ) alınmaz yani

http://benchmarkreviews.com/15389/whats-new-intel-z97-motherboards/
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Bir kere 14nm broadwell islemcilerle uyumlu olacak o islemcilerden almak isterse sorun olmayacak uyumlu olacak,anakartini degistirmek zorunda kalmayacak. Yani bir sonraki islemcinin garantisini veriyor simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thesimp kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de aynı şeyi söylüyorum zaten, diyorum ki daha düşük bir işlemci kullanılsa bir sonraki nesile geçilebilir ama 4790k yı en az 2-3 nesil sonra değiştirmek makbuldür, bugün elinizde 3770k olsaydı 4790k ya geçer miydiniz, gerek olur muydu. 4790k sahibi de 5. nesile geçmeye gerek duymıcaktır
  • mBenJi kullanıcısına yanıt
    Ben anakarttan bahsediyorum, soyle soyleyeyim simdi z87 koyarak zaten 1 nesil geriden geliniyor daha uste gecmek icin yeni anakart sart. Z97 ise bir nesil sonrada ayni durumu yasayacak. Yani daha uzun omur daha ucuz. Islemciye gelirsek i5 4690k suan benim favori islemcim.Tabi render ile ugrasanlara ayri bir sey i7 5820k gibi islemciler ap ayri bir sey, ben oyun icin bahsediyorum. 14nm islemciler cikinca cok fark olacak aralarinda. Onun icin z97 g5 suan onerdigim kart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thesimp kullanıcısına yanıt
    Z97'de olup ta Z87'de olmayan nedir? Chipset'lerin güç tüketim değerlerinden tut, desteklediği PCI-Exp kombinasyonlarına, USB 3.0 ve SATA 3 desteğine, hız aşırma potansiyeline kadar birebir aynı. Zaten neden 5.nesil işlemcileri desteklemiyor o da anlaşılır değil.
    5.nesil bir işlemci almak istiyorum diyen birine tutup Z87 önersek itiraz etsen eyvallah. Almak istediği işlemciyi köküne kadar destekliyor anakart hem de ortalarda Z97 olarak gezen uyduruk çoğu anakarttan daha sağlam. 4790K alan adam bir sonra işlemcisini almaya kalktığında zaten ortada ne Z97 kalacak ne de Z87. Anlamak mı istemiyorsun yoksa dediğinden mi dönmek istemiyorsun çözemedim. Mantıklı bir açıklama yapamadın. Sadece güncel de güncel olsun. Sanırsın Z87 fi tarihinde üretildi.

• imzamdaki anakartı kullanıyorum gayet memnunum abartı biraz ama gerekliydi benim icin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.