Şimdi Ara

i7 4790k icin sogutma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Butcem kisitli.. z3 plus kasam var. cok buyuk degil. buna sigacak f/p sogutucu hangisi olur ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hesaplı olsun diyorsan coolermaster hyper evo 212 . Amazonda 29 dolar. Kargosu ile beraber 110 tl ye falan maal oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berdush42

Hesaplı olsun diyorsan coolermaster hyper evo 212 . Amazonda 29 dolar. Kargosu ile beraber 110 tl ye falan maal oluyor

Hyper 212 Evo nun fiyatı kargo dahil 39 USD a geliyor
    Benim önerdiğim Zalman 5 ısı borulu ve kanat yüzeyi Evo dan daha geniş
    Geçen yıl Tr de satılan Cnps10X Performa modelinin geliştirilmiş (+)Plus versiyonu.
    Hyper 212 Evo dan daha alçak yani o kasaya daha uygun
    Ezbere tavsiye vermeyin
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Özür. Arkadaşın kasa z3 ün daha geniş olan modeli ile karıştırmışım. Neden hyper evo önderdiğimizi millete size biliyorsunuz f/p ürünü diye.
    Neyse konuya gelelim. Arkadaşın kasaya maksimum 150 mm yüksekliği olan soğutucu sığıyor. Sizin önerdiğiniz de 151 mm . Kapağa sürtme ihtimali var.
    O zaman arkadaş şunu alsın Türkiye den bu da fena değildir.
    O heatpipelara fazla takılma. Çok fark etmiyor 2-3 derece en fazla. Bizzat tecrübe ile sabittir.
    Arctic Freezer i32 :http://www.nanokatalog.com/Arctic-Freezer-i32-CO-Soket-1156-1155-1150-1151-2011-Islemci-Fani-ACFRE00015A,PR-97228.html
  • quote:

Özür. Arkadaşın kasa z3 ün daha geniş olan modeli ile karıştırmışım. Neden hyper evo önderdiğimizi millete size biliyorsunuz f/p ürünü diye.
    Neyse konuya gelelim. Arkadaşın kasaya maksimum 150 mm yüksekliği olan soğutucu sığıyor. Sizin önerdiğiniz de 151 mm . Kapağa sürtme ihtimali var.
    O heatpipelara fazla takılma. Çok fark etmiyor 2-3 derece en fazla. Bizzat tecrübe ile sabittir.
    Arctic Freezer i32 :http://www.nanokatalog.com/Arctic-Freezer-i32-CO-Soket-1156-1155-1150-1151-2011-Islemci-Fani-ACFRE00015A,PR-97228.html

Sivi.sogutma.olurmu

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    240 lık değilde 120 lik radyatör kasanın arka egsoz fanın olduğu yere takılır. Olması lazım.
    Corsair h75 , nzxt kraken x31 iyidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC i5 islemci
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Sivi.sogutma.olurmu

Resimde Z3 Plus kasa ve Zalman Cnps10X Performa ikilisi var.
    Kasana sorunsuz sığar.
    Şu an kargo dahil 40 USD a alınabilecek en iyi soğutucu.

i7 4790k icin sogutma ?

___________________________________________________________________________________________

Yok bu pahalı geldi, tam F/P ürün olsun diyorsan Cnps10X Performa nın bir alt modeli Cnps10X Optima var

Zalman CNPS10X OPTIMA
    https://www.amazon.com/gp/product/B0076NTAB4/ref=ox_sc_sfl_title_4?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Üretici Web Sayfası :
    http://www.zalman.com/contents/products/view.html?no=344

Kargo dahil fiyat 33.54 USD
    Bu paraya bundan iyisini bulamazsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 25 Temmuz 2016; 7:04:50 >

• quote:

Sen öyle san.
    Bütün dünya enayi ya daha fazla ısı borusuna daha çok para sayıyor.
    Stok hızında bir fark göremezsin.
    i7 gibi sağlam işlemciler OC yaptığında o fark gözükür.
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    Çok biliyormuş kullanmış gibi davranıyorsun. Ben kullandım da biliyorum neden bahsediyorsun sen. İki üç yanlı test görüp te burda ahkam kesmenin manası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 25 Temmuz 2016; 11:29:24 >
  • quote:

Çok biliyormuş kullanmış gibi davranıyorsun. Ben kullandım da biliyorum neden bahsediyorsun sen. İki üç yanlı test görüp te burda ahkam kesmenin manası yok.

bu ürün uyar mı benim kasaya ? aşağıdaki resimde başka bi ürün oturmuş kasaya ?

i7 4790k icin sogutma ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 25 Temmuz 2016; 14:17:26 >

• https://pcpartpicker.com/b/PgyfrH

bu corsair kasa kapağını kapattırır mı ?
  • 120 lik herhangi bir sıvı soğutma olur. Sizin resmini attığınız cm seidon 120 herhalde. Mobilde pek göremedim markasını.

• quote:

120 lik herhangi bir sıvı soğutma olur. Sizin resmini attığınız cm seidon 120 herhalde. Mobilde pek göremedim markasını.

Doğru , resimdeki cm seidon 120. Bu veya h80i gt düşünüyorum. hangisi sessiz ve iyidir ? kasaya sıgar bide
  • H80i gt daha iyi. İlk versiyon seidonlara sesli diyorlardı

• quote:

Yürü git rezil oldun.
    Yukarda söylediklerinden 1 tanesi bile doğru çıkmadı, hepsini çürüttüm.
    Senden daha fazla bildiğim kesin ukala.
    İşinize gelmeyince yanlı test de kaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 25 Temmuz 2016; 15:23:56 >
  • @` quaD.

Sen de bütçem kısıtlı deyip su soğutma bakıyorsun.
    Yahu sizleri anlamanın mümkünatı yok.
    Bütçesi kısıtlı adam su soğutma bakmaz.
    Boşa vakit kaybediyoruz sayenizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

@` quaD.

Sen de bütçem kısıtlı deyip su soğutma bakıyorsun.
    Yahu sizleri anlamanın mümkünatı yok.
    Bütçesi kısıtlı adam su soğutma bakmaz.
    Boşa vakit kaybediyoruz sayenizde.

Simdi hava sogutma eger degerse stock fan kullanip sonraya su alirim para biriktirip

• ` quaD. kullanıcısına yanıt
    Aynı işlemciyi geçen sene aldım. Sogutucu olarak hyper 212 evo aldım 160a gelmişti. Sıcaklık 71e kadar çıkıyor. Bende senin gibi cok para vermek istemedim.Böyle olacağını bilseydim 250liraya sıvı sogutucu alırdım. Ama 71 derecede sorun olmuyormuş. Islemciyi 4.6 ghz de kullanıyorum Sonuç olarak sıvı soğutucu al

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord.Blade

Aynı işlemciyi geçen sene aldım. Sogutucu olarak hyper 212 evo aldım 160a gelmişti. Sıcaklık 71e kadar çıkıyor. Bende senin gibi cok para vermek istemedim.Böyle olacağını bilseydim 250liraya sıvı sogutucu alırdım. Ama 71 derecede sorun olmuyormuş. Islemciyi 4.6 ghz de kullanıyorum Sonuç olarak sıvı soğutucu al

i7 4790k icin sogutma ?

Bende bu var aslında (zalman cnp5x performa) . Ama 4790'a yeter mi bilmiyorum. Bi incelemede 68 derecelere çıkartıyor. Çok yüksek geldi gibi derece. Bu işlemci dayanıklı mı bu sıcaklıklara ? 4.4 ghz'de kullanırım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 25 Temmuz 2016; 23:05:55 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.