Bildirim
İ7 4790K uyumlu anakart yardım
Milka MMMAX Oreo Tablet Çikolata 300 gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D6WV648N?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
13 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
http://www.vatanbilgisayar.com/arama/z97/?page=1 linkteki siteden istediginiz anakartı alabilirsiniz eger işlemciniz k serisi olucaksa z97 chipsetli bir anakart alın ama çarpan kilitli overclock etmiyiceginiz k ibaresi olmayan bir işlemci alıcaksanız h81 veya h97 chipsetli anakartlara bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 13 Ağustos 2015; 18:38:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
overclock yaptırmayı dusunmuyorum yakın zamanda. ilerde yetersiz kalırsa basvurabilirim. z97lere bakim . saolun. -
Z97 k işini görür. Tek ekran kartlı kullanıcaksan 410 liraya bulunuyor. -
MSI Z97-G43 INTEL Z97, DDR3, LGA1150, SATA6Gb/s, USB3.0 : 328 tl oyun icin isimi görürmü. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayko555
overclock yaptırmayı dusunmuyorum yakın zamanda. ilerde yetersiz kalırsa basvurabilirim. z97lere bakim . saolun.
3 4sene sonraki oyunları açacak bir işlemci. Tabi ekran kartında önemli.
O.c yapmanın onermem.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İşi görür hocam. -
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
quote:
overclock yaptırmayı dusunmuyorum yakın zamanda. ilerde yetersiz kalırsa basvurabilirim. z97lere bakim . saolun.
O.c yapmanın onermem.
ekran kartını r9 390 8gb 512 bit alcam.. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hayrikoc61
quote:
O.c yapmanın onermem.
ekran kartını r9 390 8gb 512 bit alcam..
Önümüzde ki4 senenin oyunlarını highda açar diye dusunuyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
i7 işlemci alıp anakartı o kadar ucuza kaçmayım bence, en azından Z97-K alın bari -
quote:
Orijinalden alıntı: CLauDio_1907
i7 işlemci alıp anakartı o kadar ucuza kaçmayım bence, en azından Z97-K alın bari
artık parcaların siparislerini verdim bakalım nasıl performans vercek.. :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X