Şimdi Ara

İ7 6700K vs İ7 5820K (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: finansmen1

quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

6700k alalım da overclock potansiyeli nedir bu kartın? Bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim.

işlemci=kart

Yani????!!!

işlemci yeşil bakır yollara sahip plaket üstüne lehimlenmiş parçalardan oluşmuyor,
    ekran kartı plaketten yapılmıştır

• quote:

quote:

quote:

quote:

6700k alalım da overclock potansiyeli nedir bu kartın? Bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim.

işlemci=kart

Yani????!!!

işlemci yeşil bakır yollara sahip plaket üstüne lehimlenmiş parçalardan oluşmuyor,

Kusura bakmayın ama anlamadım ne demek istediğinizi? Yani 6700k 5,2 Ghz'e çıkar mı? Yani çıkabildiği anlaşılıyor. Fakat kolaylıkla çıkar mı o önemli. Ben aldığım günden beri 2500k işlemciyi 4,3 Ghz ile kullanıyorum. Isınma, mavi ekran gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Bu rahatlık 6700k'da da olur mu? 5,2 Ghz ile çalışsa bile ben o kadar yüklenmem. Ama 4,8 günlük kullanım olsun isterim.

• 5820k

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

işlemci=kart

Yani????!!!

Kusura bakmayın ama anlamadım ne demek istediğinizi? Yani 6700k 5,2 Ghz'e çıkar mı? Yani çıkabildiği anlaşılıyor. Fakat kolaylıkla çıkar mı o önemli. Ben aldığım günden beri 2500k işlemciyi 4,3 Ghz ile kullanıyorum. Isınma, mavi ekran gibi sorunlarla hiç karşılaşmadım. Bu rahatlık 6700k'da da olur mu? 5,2 Ghz ile çalışsa bile ben o kadar yüklenmem. Ama 4,8 günlük kullanım olsun isterim.

Arkadaşım 4770k günlük 4,8 kullanılıyor 6700k hayli hayli kullanılır 14nm.

Elindeki 2500k da 4,8ghz stabil çalışır.

Ama bence 2500k gibi bir işlemcin varsa işlemci almak için acele etme.Çünkü işlemci yükleri düşecek buda 6700knın getirisini senin işlemci karşısında görmeden almanı mantıksız kılıyor.

Bence yapman gereken 2500k işe yola devam edip canon-lake işlemcileri beklemek üstelik amdde bu süre zarfında işlemcileri çıkarmaya başlamış olur.

Şuan için 2500k gibi bir işlemci satılıpta 6700k ya geçilmez.

2500k ya güzel bir ocla 4,8ghz seviyesinde istediğin ekran kartını takabilirsin.Zaten 2 ay sonra gelen her oyun dx12 gelecek ve işlemci yükü düşecek.İşlemci yükü düşmesi bir yana düşmediğini farzetki öyle birşey olmayacak 2500k hala işgörür birşey 6700k ya geçecek kadar acelesi yok bekleyin canon-lake ile 10-nm nin tadına var amd zen teknolojisinide görün kafanıza yatanı alın.

Şuan için işlemci almak çok mantıksız.İnsanlar dx12 için ekran kartı almıyorlar ama çok mantıksız zaten dx12 desteği gün yüzüne çıktı önemli olan işlemcilerin tepkileri.

Belkide dx12 çıktığında uzun bir süre i3 ile bile i7 farkını göremeyeceğiz beklemek tek mantıklı hareket olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.