Şimdi Ara

i7 6700k vs i7 8700k arasında büyük bir fark varmıdır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki işlemci arasında ki farkı merak etmekteyim bencmark teslerinde hiç bir şey anlayamadım

• %50 fark.

Biri 4 çekirdek 8 ht diğeri 6 çekirdek 12 ht
  • Oyun oynuyorsanız 1080pde pek fark göremezsiniz.Çizim ya da Render programlarında ise ciddi fark olur.
  • 4 çekirdekli işlemci almayın , günümüzde yetersiz kalmaya başladı , örneğin "Assassin's Creed Odyssey" , i7 8700K almanızı tavsiye ederim zira hem 6 çekirdek hemde mimarisel olarak daha iyi çekirdek başı performansı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 26 Eylül 2019; 17:55:29 >
  • yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum . genel de fps tarzı ve csgo ağırlık lı oyunları oynuyorum cs go da işlemci ye yük bindiren bir oyun olduğu için ekran kartım yatıyor bildiğiniz
  • Zirgoth kullanıcısına yanıt
    1080p de fark göremez misiniz ? :) Asıl 1080p de deli fark görür 2k ve 4k da görmez.
  • peki ayarlarımı lowa düşürdüğüm zaman ekran kartı kullanımım düşüyor yükselttiğim zaman ise ekran kartı kullanımım artıyor ekran kartı kullanımım yükseldiğinde performansım daha mı iyi olur ? hep cs go oynarken aklıma takılan bır olaydır 1070ti ekran kartım var ama resmen yatıyormuş gibi hissediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.