Şimdi Ara

i7 6850k vs i7 6700k (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Owwshet

Bence uzatma.Primci reklamcı ve fanatik bir insan olduğun belli.Kırıp dökmeye odaklı düşünceden önce liderlerinin eline bakan bir düşünce sistemi .İyi forumlar.Tabi ban yemezseniz

bu forumda sen banlanmadıysan ben hiç banlanmam ;)
    demek istediğin gigabyte'ın reklamını yapmam sanırım =)
    ayrıca ''ban''ın hiçbir önemi yok, sen nesin ki yazdığın forumdan banlandığım ne olsun ?

ben senin gibi yalayıcı değilim bilader, bir marka model elimde var diye onu yermem demek istediğim bu.
    8 yıllık gigabyte sorun çıkartmadıysa ve diğer pc'lerdeki gigabyte anakartlarda sorunsuzsa onu överim.
    yeri geldimi amd'yide kötülerim intelide savurunum. eğer aksi olsaydı yazdıklarım farklı olurdu.

benim bir liderim yok. ancak senin olması gereken liderin şu forumda ortam biatçılığı yapan intel düşkünü çocuklar =)

ayrıca banlanmak yada banlanmamak gibi bir korkumda yok. ben banlansamda yazdığım gerçekler baki kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersal_ -- 25 Ağustos 2016; 23:05:09 >

• ersal_ kullanıcısına yanıt
    Ahh birde konuşmayı bilsen .Aklının yetmediği yerde hemen küfür ve hakaret ediyorsun yazık sana . . .
  • ASROCK Z170 Extreme7+
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.