Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 i7 7700 + Msi z270 Gaming Pro Anakart Satın Al 10 Eylül 2024 09:18 1 1 i7 7700 + Msi z270 Gaming Pro Anakart Ürünler hocama aittir, bakımı temizliği düzenli olarak yapılmıştır. Güncel olarak kullanılmaktadır. Ben test ettim bir sorun göremedim, alınca test edersiniz bir sorun çıkarsa iade edersiniz. Stok fanı ile gönderilecektir. Kutuları maalesef mevcut değildir. Şimdilik fiyatın uygun olduğunu düşünüyorum. Kargo bana ait.------------------------------------ Düşünen olursa aerocool 750 w güç kaynağı ve WD 2 TB hard disk ile beraber düz 5.000 TL sayabilirim. İyi Forumlar. ----------------------------------------------Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Niğde Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] aerocol 750 watt psu + 2 tb hdd ref ilanı BitFenix Alchemy 2.0 Black,Green Sleeved Uzatma Kablosu Kiti [SATILDI] i7 7700 + Msi z270 Gaming Pro Anakart [SATILDI] Intenso 2.5 inç Taşınabilir HDD 3.0 5 TB Harddisk Siyah