Merhaba Arkadaşlar Overclock konusunda daha önceden pek bir deneyim sahibi olduğum söylenemez. Hatta elimdeki malzemenin overclock icin elverişli olup olmadığı konusunda bile bir fikrim yok :)
İntel i7 860 Asus P7P5 LX Kingston KHX1333 2*2 Ram Xigmatek Balder Biraz Değiştirdim Ama :) 550 Watt Xigmatek Power Suply
Fanları bu şekilde yerleştirip test yaptığımda tek fana göre daha stabil calıştığını farkettim o yüzden bu şekilde kullanıyorum :)
Sorum şudur Anakartım Overclock yapmaya elverişlmi ? Yapabiliyorsam nasıl yaparım , ben kurcaladım biraz ama fps ayarlarını yükseltebilceğim kısmı bulamadım. :)
bir kac şey yaptım fps olaıynı buldum :) ama 159 dan sonra voltaja geciyor sanırsam olay ? :) stabilete testinde sorun cıkmadı prime95 zaten sadece fps artırtığım icin pek mavi ekrana takılcağımı düşünmüyorum. asıl bundan sonrası önemli :) voltaj ayarlarını ve bu ramlerin zaman ayarlarını neye göre nasıl yapıyoruz ? ramlerin zaman ayarlarını yaparken risk varmıdır ? varsa nelerdir ?
işlemciye neye göre nasıl voltaj vermeliyim :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme