Şimdi Ara

i7 8750 - gtx 1060 + 2x8 RAM Performans Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese, Laptop ASUS Tuf FX705-GM modeli. İşletim sistemim windows 10 pro sürüm 2004(güncel). Oyunlarda istediğim performansı alamıyorum, örneğin Cs go da 110- 160 arası FPS alıyorum(Bütün oyunlarda aynı sorun). Cihazımın anakartı yaklaşık 3 hafta önce Asus yetkili servisi tarafından değiştirildi geldiğinde böyle bir sorunla karşılaştım eskiden daha performanslıydı , performans düşüşü beni tedirgin etti. Çalışmayan sorun gösteren bir aksamım yok. Sıcaklık değerlerim gayet normal(Cs go oynarken 70 - 75). Biosum son sürüm. Ram dual-channel, ayrıca oyun oynarken işlemcim 3914 mhz frekansta yani son gücünde çalışıyor Nvidia ayarları yüksek performans yapılı ve sürücüm güncel. Ben bir türlü sorunun neyden kaynaklandığını anlayamadım donanımsal bir sorun olduğunu düşündüm ama hiçbir programda çalışmayan bir aksam gözükmüyor. HwInfo dan sistemimin özellikleri ektedir , yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    i7 8750 - gtx 1060 + 2x8 RAM Performans Sorunui7 8750 - gtx 1060 + 2x8 RAM Performans Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekoa -- 25 Haziran 2020; 4:10:4 >

• Çok ilginçtir ki az önce cihazımın kapağını çıkardım ve RAM lerin yerini birbiriyle değiştirdim sorunum düzeldi, bu sorunu yaşayan birçok arkadaşım vardı umarım sorunlarını hallederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bekoa -- 25 Haziran 2020; 5:47:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.