Şimdi Ara

İ7 930 ASUS Rampage II Gene için triple kit Ram Tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sıstemı yavas yavas tamamlamaya başladım ve asus rampage ıı gene ıcın sorun cıkarmayacak ram tavsıyesı ıstıyorum.Ayrıca sıze bır sorum olucak sıstemı tamamıyla topladıgımda Zero therm core92 ıle ıslemcıyı 3,6ghz sevıyesınde overclock yapıcam ve oyun vb. uygulamalar ıcın anakartıma uygun bır ram ıstıyorum ancak ornegın dedıgım gıbı oyun vb. uygulamalar ıcın 1600mhz cl8 ram ıle 1600mhz cl9 ram arasında bu soyledıgım faktorlerde gozle gorulur bır fark varmıdır veya soyle dıyım 1333mhz cl7 ram ıle 1600mhz cl8 arasında genel performans anlamında fazla bır fark varmıdır.

Rampage ıı gene ıcın uyumlu ram onerırsenız memnun olurum. Ram ıcın en fazla 420TL verebılırım.Stabıl performanslı ve uyumlu ram ıstıyorum bana bu secım konusunda yardımcı olabılırmısınız.

Aklımdahttp://www.vatanbilgisayar.com/patriot-pvt36g1600llk-6gb-%283*2gb%29-viper-xmp-1600mhz-ddr3-cl8-uc-kanal-bellek-kiti/productdetails.aspx?I_ID=46498 bu ram var ama uyum konusunda net bır fıkrım yok bu konuda yardımlarınızı beklıyorum.

• Ramgage gene mini atx bi kart.yakışmaz bence sisteme
  • quote:

Ramgage gene mini atx bi kart.yakışmaz bence sisteme

Yakısmaz dedıgın anakart ust sevıye bır x58 anakart eger yakıstırmıorsan o senın gorusun..
  • mATX leri sevmiyorum sadece görüşümü söyledim

Bellek Destek Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz
  • quote:

mATX leri sevmiyorum sadece görüşümü söyledim

Bellek Destek Listesine Buradan Ulaşabilirsiniz

Anladım herkezın gorusu farklıdır bende matx lere kapılan bırı deılım ama dıger gırıs sevıyesı x58lere gore daha ıyı o yuzden aldım.

bellek destek lıstesı su an bendede mevcut ama bana soyledıgım konularda yardımcı olursa daha ıyı olur.Yardımlarınızı beklıyorum.Asus rampage ıı exterme kullanan arkadaslarda bılır bu konudada yardımcı olabılırler lutfen es gecmeyın...
  • ram olarak

OCZ 6 Gb (2Gb*3) Gold Edition 1600MHz DDR3 Üç Kanallı Bellek Kiti

http://www.vatanbilgisayar.com/ocz-ocz3g1600lv6gk-6-gb-(2gb*3)-gold-edition-1600mhz-ddr3-uc-kanalli-bellek-kiti/productdetails.aspx?I_ID=36164

bu biraz bütçeni aşıyor ama piyasada daha uygun fiyata bulabileceğini düşünüyorum

eğer bulamassan

KINGSTON 6GB (3*2GB) KIT Hyperx DDR3 1600MHz CL9 XMP Ram

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-khx1600c9d3t1k36gx-6gb-(3*2gb)-kit-hyperx-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-ram/productdetails.aspx?I_ID=40537

ayrıca alıdığın anakart 1333mhz ram veri yolunu destekliyor bu ramleri alırsan bios tan bir ayar yapman lazım

• Cevaplar ıcın tesekkur ederım.Pekı sıze bır sorum var dıyelım bellek lıstesınde bulunmayan bır ram taktım ve sıstem bunu algılamadı MemOK tusuna bastıgımda bu sorunun gercekten cozulme durumu varmı.Cunku eger butun ramlerı boyle sorunsuz calıstırıyorsa patrıot 1600mhz lık cl8 bır ram almayı dusunuyorum.http://www.vatanbilgisayar.com/patriot-pvt36g1600llk-6gb-%283*2gb%29-viper-xmp-1600mhz-ddr3-cl8-uc-kanal-bellek-kiti/productdetails.aspx?I_ID=46498

@car_26 , @JohnC tavsıyelerınız ıcın tesekkur ederım.

• Evet zaten asus'un hazırladığı bu teknolojiyi korkusuzca ram takabilirsiniz sloganıyla piyasaya sürdü.Bu tuş sayesinde uyumlu hale getirebilirsin.Kişisel olarak Patriot marka ram daha önce hiç kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeroly -- 22 Temmuz 2010; 11:57:46 >
  • herhangi bir üç kanal kit alabilirsin. asusun uyum sorunu yaşadığı nerde duyulmuş? büteçen el verdiğince frekansı yüksek gecikme değerleri düşük alabilirsin. mesela 1600MHz cl7 güzel olur.
  • Arkadaslar secımımı GSkıll 6GB (3x2GB) TT DDR3-1600Mhz CL6 1,6V CL6 dan yana kullanmak ıstıyorum ama vatanın stoklarında bulunmadı ıcın PATRIOT
    6GB (3*2GB) Viper XMP 1600MHz DDR3 CL8 almayı dusunuyorum.Tekrardan tesekkur ederım ins kısa zamanda toplayacam sıstemı.
  • şimdiden hayırlı olsun. cl8 ve cl9 arasında gözle görülür fark olmaz zaten
  • Triple kit alacağına 2x2gb dan iki adet alıp 8gb yapsan. İkinci elde 200-220tl den kitler var. Aynı fiyata geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Triple kit alacağına 2x2gb dan iki adet alıp 8gb yapsan. İkinci elde 200-220tl den kitler var. Aynı fiyata geliyor.

x58'ler için triple kit alınmalı,arkadaşın seçimi doğru...

Bende Gigabyte x58a-ud3r için Team Extreem Dark 3x2 gb cl8 üzerinde duruyorum şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayqi

quote:

Orijinalden alıntı: OdeN

Triple kit alacağına 2x2gb dan iki adet alıp 8gb yapsan. İkinci elde 200-220tl den kitler var. Aynı fiyata geliyor.

x58'ler için triple kit alınmalı,arkadaşın seçimi doğru...

Bende Gigabyte x58a-ud3r için Team Extreem Dark 3x2 gb cl8 üzerinde duruyorum şu an.

Aynen bende mecburen kararımı ona verdım su an.Vatanda topkapı subesınde patrıot bulunmamakta aradım sordum hatta ellerınde bulunmadıgını soyledı.Ama ıns gelır dıyorum zaten onumuzdekı ay %100 alıcam belleklerı.Patrıot vatanda bulunmadıgından bende su an kararımı team xtreem dark a yonettım.Zaten ıster sogutma performansıyla ıstersede overclock performansıyla bırbırıne benzeyen bellekler ıkısıde.

Team xtreem dark umarım sızın Gıgabyte x58a-ud3r de umarım sorun cıkarmaz.Tekrardan yardımlarınız ıcın tesekkur ederım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.