Şimdi Ara

i7 950 i7 4770k 3d mark test (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camelot07 kullanıcısına yanıt
    Dual Intelligent Processors ile 4.5 ghz çıkartım onun sonuça koydum
    sonuçta benim yaptığım sadece 3d marks testi

• yigidoumit Y kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yanlış değerlerdirme yapıyorsunuz.İki sistemdede aynı gpular kullanılsaydı cpuların performans farkı görülebilirdi.Ama siz birinde 6870 diğerinde gtx 770 kullanıp aynı cpu performansı var diyemezsiniz.İlk olarak bir ss rica ediyorum yazıdan başka birşey göremedim.Oc yapılmadı demişsiniz ama dual intelligent açıkken 4.5 ghz yaptım diyede ilave etmişsiniz.3D Mark 11 de fizik skoru değişmişse işlemci performansı için orası değerlendirmeye alınmalıdır.Genel skor ile işlemci değerlendirilmez.Sonrasında illa oyun oynanacak diyede birşey yok başka testler,render testleri bellek bandwitch bunlarda etken.Değerlendirirken 3d mark 11 genel skoru değilde işlemci bazlı testleri baz almalısınız.
  • Bu seri işlemcileri ben de çok seviyorum ve kullanıyorum i5 760-i7 960'lı makinalarım oldu hatta birini hala kullanıyorum ve açıkçası çok memnunum.
  • i7 950 + hd6870 puan: 4040

i7 950+gtx770 oc İLE yaptığım testte puan: 9595

yeni sitemim i7 4770k + gtx770 oc puan: 10963

yeni sistem de Dual Intelligent Processors akfif iken yaptığım testte puan : 11273

artış olarak hangisinde daha fazla
  • oyunları i7 950+gtx770 ve i7 4770K+gtx770 sistemlerinde bir fiil üç dört oyun denedim fark hissetmedim ofbe ne iyi iş yaptım demedim.

sadece gtx 770 aldığıma işte budur dedim

3 nesille ilgili bir araştırmada bakarsanız..

http://alienbabeltech.com/main/ivy-bridge-3770k-gaming-results-vs-core-i7-920-at-4-2ghz/5/
  • Hocam bana rakamla değil ekran görüntüsü ile gelin sonra iyimi kötümü tartışalım değil mi?
  • Mesajımı değiştiremediğim için tekrar yazıyorum yukarıdada dedim 3d mark skoru ile işlemci değerlendirmeyin diye o testte gpu skoru genel skoru belirler adı üstünde 3d Siz daha aynı skorları yazıyorsunuz yapın bir cinebench ,frybench,aıda karşılaştırmalı testleri onlar işlemcinin asıl performansını gösterir.o kadar test yapmışsınız inceleme sitesi yerine kendi verilerini gösterseniz daha iyi olmaz mı?
  • 2600k en iyi ornektir.kac yil oldu hala tas gibi islemci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda 4 çekirdekler i5 ler(i5 650 serisi değil yani) hatta Q 9550 tarzı işlemciler hala yeterli... 1080 p de zaten ekran kartının anası ağlıyor işlemciye sıra gelmiyor ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_82012998/f_//tm.htm#82012998

Cinebench de fikir vermesi açısından buraya bakabilirsiniz
  • 4770k bu ara en çok önerilen işlemcilerde birisi ben şaşırdım bu tabloyu görünce i7 950 gerçekten iyi bir işlemciymiş
  • sizin bu tuhaf gaz vermelerinizden :D i7 eski işlemcilerin hepsi halen acaip yüksek paralara satılıyor ve :D yeni nesil i5 ler bunlara takla attırıyor :D hep söylerim arkadaş haklı sonuçta vgayı yükseltmek daha mantıklı ama :D 2 pc yan yana aynı bileşenlerle oyun açsa 4770 k dankinin ne kadar akıcı olduğunu görecekseniz. denemiştik :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.